Afspraak maken

Waarom uw voorruit laten repareren?

voorruit laten repareren

Wanneer u een sterretje in de voorruit heeft, is het verstandig dit te laten repareren. Dit voorkomt dat de ster verandert in een scheur. Bij een scheur in de voorruit moet deze worden vervangen.

Voor reparatie (de totale afspraak neemt minder dan 1 uur in beslag) kunt u bijna altijd direct geholpen worden op onze vestigingen. We vragen u hiervoor wel vooraf een afspraak te maken om ons te laten weten wanneer u komt.

Beoordeel eerst zelf de schade voordat u een afspraak maakt.

Beoordeel de schade

5 belangrijkste redenen voorruit reparatie

Er zijn nog meer redenen waarom het van belang is het sterretje te laten repareren.

1- Een sterretje kan ieder moment barsten

Een sterretje in de voorruit kan ieder moment in een barst veranderen, meestal wanneer u er niet op rekent. Wanneer dit gebeurt terwijl u rijdt, kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. Een beschadiging in de voorruit heeft grote invloed op de veiligheid van de berijder en zijn passagiers.

Uw voorruit draagt voor gemiddeld 30% bij aan de structurele sterkte van de auto. De passagiersairbag vertrouwt voor ondersteuning op de voorruit wanneer de airbag wordt geactiveerd. Wanneer een sterretje wordt gerepareerd, is uw voorruit net zo sterk als voor de schade.

2- Voorruit repareren is tijdsbesparing

Binnen 1 uur kunt u weer met een gerepareerde voorruit op pad. Een sterretje repareren is sneller dan een hele voorruit vervangen. Bij Carglass® repareren we een sterretje in de voorruit in minder dan 1 uur. Voor reparatie kunt u bijna altijd direct geholpen worden op onze vestigingen. We vragen u hiervoor wel vooraf een afspraak te maken om ons te laten weten wanneer u komt.

U kunt het sterretje laten repareren bij een van de 56 Carglass® Service Centers in Nederland.

3- Geld besparen

Een HPX4®-ruitreparatie is meestal zonder kosten voor u. Wanneer u verzekerd bent voor ruitschade, kan Carglass® uw voorruit meestal zonder kosten voor u repareren.

4- Voorruitschade kan ervoor zorgen dat uw auto niet APK wordt goedgekeurd

Wanneer een sterretje in de voorruit in het gezichtsveld van de bestuurder zit en groter is dan 20 mm, is er een risico dat uw auto niet APK wordt goedgekeurd.

5- HPX4®-voorruitreparatie zonder zorgen

U hoeft niets te regelen met de verzekerings- of leasemaatschappij. Carglass® zorgt voor de financiële afhandeling met uw maatschappij wanneer u de HPX4®-voorruiteparatie via uw autoverzekering wilt indienen.

Wanneer u een afspraak met ons heeft gemaakt, nemen wij contact op met uw lease- of verzekeringsmaatschappij en zorgen voor de volledige afhandeling.

Wanneer u toch nog iets moet betalen, hoeft u dat niet met de maatschappij te regelen; wij kunnen de betaling direct met u afhandelen.

Maak een afspraak

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging