Afspraak maken

HPX4®

hpx4

Voor een HPX4® reparatie (de totale afspraak neem minder dan 1 uur in beslag) kunt u bijna altijd direct geholpen worden op onze vestigingen. We vragen u hiervoor wel vooraf een afspraak te maken om ons te laten weten wanneer u komt.

Voordelen voorruit reparatie met HPX4®

  1. De hars loopt tot in de verste uitlopers van een beschadiging en zorgt ervoor dat de ruit weer op sterkte is.
  2. De HPX4® hars met speciale primer zorgt voor een betere hechting aan de autoruit met als voordeel een duurzaam resultaat.
  3. HPX4® stelt ons in staat een goede afwerking te realiseren waardoor de reparatie nog minder te zien is op de autoruit.

Beoordeel de schade

Autoruiten dunner en complexer

Door technologische ontwikkelingen zijn autoruiten de laatste 10 jaar niet alleen complexer, maar ook dunner geworden. Steenslag heeft op de dunnere autoruiten een andere impact, sterretjes zijn groter, hebben langere uitlopers en talloze dunne haarscheurtjes. Met HPX4® hars heeft Carglass® een verbeterd antwoord gevonden op deze veranderingen.

Vorm van wetenschap voor Carglass®

Bij Carglass® zijn we voortdurend bezig met de vernieuwing en verbetering van de processen en producten. Voor de totstandkoming van de nieuwe hars werkte Carglass® nauw samen met diverse wetenschappers. De fysische eigenschappen van gelaagd glas werden onderzocht om te zien wat precies de gevolgen van steeninslag zijn. Voor het onderzoek naar ruiten met een sterretje gebruikte Carglass® gelijkwaardige technieken om spanning te meten als waarmee NASA de spanning op ruiten van spaceshuttle Atlantis bekijkt na een ruimtesessie.

Voorruit op volle sterkte met HPX4® hars

Uiteindelijk bleek dat een ruit met een sterretje 70% meer kans heeft om te barsten dan een onbeschadigde ruit. De uiteinden van het sterretje, die met het blote oog niet eens te zien zijn, scheuren beetje bij beetje steeds verder. Spanningen die vrijkomen bij plotselinge verhitting of verkoeling en het rijden over diepe oneffenheden in de weg, versnellen het proces. De uitdaging was dus om een oplossing te vinden die zou reiken tot in de kleinste uiteinden van de beschadiging. Door hier de zwakte weg te nemen, zou de hele ruit weer op sterkte zijn. Het antwoord werd gevonden in de verbeterde HPX4® hars.

hpx4 autoruit reparatie
Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging