Afspraak maken

Barst in voorruit repareren

barst in voorruit

Bij een scheur of barst in de voorruit moet deze altijd vervangen worden. Uw voorruit draagt namelijk voor gemiddeld 30% bij aan de structurele sterkte van de auto. Bij Carglass® zullen we altijd proberen een sterretje of beschadiging in de voorruit te repareren, maar dit is niet altijd mogelijk vanwege de grootte van de schade of de plaats waar deze zich bevindt op de voorruit. Als het sterretje in uw voorruit groter is dan een €2,- muntstuk, dan moet uw voorruit vervangen worden. Dit geldt dus ook bij een barst of scheur in de voorruit.

Barst is voorruit: wat nu?

Carglass® monteurs vervangen dagelijks honderden autoruiten. U bent bij ons dan ook in goede handen voor het herstellen van de barst in uw voorruit. Twijfelt u of uw voorruit vervangen of gerepareerd moet worden? Via de ‘Maak een afspraak’ button komt u hier snel achter. U beantwoord enkele vragen over uw schade en voorruit en wij vertellen u of uw voorruit vervangen moet worden of dat we deze kunnen repareren met onze HPX4-hars. Vervolgens kunt u snel en makkelijk een afspraak maken op een locatie bij u in de buurt.

Bij Carglass® gebruiken we originele autoruiten

Bij Carglass® gebruiken we alleen ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto industrie en die van dezelfde leveranciers komen die ook de auto fabrikanten voorzien van ruiten. Dit betekent dat de ruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit.

Carglass® monteurs plaatsen uw nieuwe autoruit volgens 40 nauwkeurige stappen die internationaal zijn voorgeschreven. Daarnaast heeft Carglass® een internationale database vanuit moederbedrijf Belron® waarin de kenmerken van iedere mogelijke autoruit staan zodat niet alleen de autoruit correct geplaatst wordt, maar ook de technologie gelinkt aan de autoruit op de juiste manier behandeld wordt.

Let op: heeft u een ADAS camera achter de voorruit?

ADAS staat voor Advanced Driver Assistance Systems. Ook wel rijhulpsystemen genoemd. Tegenwoordig beschikken steeds meer auto’s over rijhulpsystemen, zoals een camera achter de voorruit voor verkeersbordherkenning, rijkstrookassistentie of autonoom remmen. Na een voorruitvervanging is herkalibratie van de ADAS-camera noodzakelijk. Kalibratie is precieziewerk: een kleine afwijking kan enorme gevolgen hebben voor de werking van het rijhulpsysteem en dus voor uw veiligheid.

Heeft u een camera achter de voorruit en te maken met schade aan de voorruit? Wilt u er zeker van zijn dat de camera na een voorruitvervanging weer werkt volgens fabrieksinstellingen? Maak dan je afspraak op Carglass.nl. Wij beschikken over de juiste hulpmiddelen en kennen de exacte fabrieksinstructies en waardes van uw ADAS camera.

 

barst in voorruit adas

Waarom een barst herstellen bij Carglass®?

Carglass® is dé specialist in autoruiten en wij helpen u graag verder met het herstellen uw ruitschade. Waarom kiezen voor ons?

  • Carglass® kan elke autoruit van elk voertuig vervangen
  • De ruitvervanging vindt plaats waar en wanneer u wilt
  • Gekwalificeerde servicemonteurs gaan aan de slag met uw auto
  • Binnen een paar uur weer op weg
  • Levenslange garantie
  • U maakt eenvoudig online een afspraak
  • Carglass® handelt alles af met uw verzekering!

Maak een afspraak

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging