Afspraak maken

Carglass® Zwolle

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
9:00 - 13:00
Zo
Gesloten

Carglass® Zwolle helpt u graag bij Autoruitschade en Autoruitfolie.

SIMON STEVINWEG 6
8013NB ZWOLLE

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Zwolle

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Onze diensten bij Carglass® Zwolle

Bij Carglass® Zwolle kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Zwolle

Martijn Den Ouden
(Translated by Google) Very neat and correct help By the way the coffee was also very tasty (Original) Heel netjes en correct geholpen Trouwens de koffie was ook erg lekker
Monique de Vries
(Translated by Google) Good reception. Star in my windshield professionally made again. (Original) Goede ontvangst. Sterretje in mijn voorruit weer vakkundig gemaakt.
Peter Bruins
(Translated by Google) Helped quickly, everything arranged for me in terms of insurance. (Original) Snel geholpen, ook alles voor me geregeld qua verzekering.
Edwin Waleveld
(Translated by Google) Best company to have your car window repaired or replaced (Original) Beste bedrijf om je autoruit te laten repareren of vervangen
Jw Mulder
(Translated by Google) Fast service and great coffee while waiting. (Original) Snelle service en prima koffie tijdens het wachten.
Eddie Bouwmeester
(Translated by Google) Is always kindly helped by the staff. (Original) Wordt altijd vriendelijk geholpen door het personeel .
Johanna Meun
(Translated by Google) Good service, not too long a wait (Original) Goede service, niet te lange wachttijd
Tony Honders
(Translated by Google) Very helpful and contributing. (Original) Zeer behulpzaam en meedenkend.
gertjan huiskes
(Translated by Google) Neat service. (Original) Nette service.
arjanne rorije
(Translated by Google) Great help. (Original) Prima geholpen.
JP
Fast service, friendly staff and good quality work.
Frans van Hees
Gradie Kreijkes
Gert Boverhof
Gert van der meulen
JW Van Dijk
Frank Baas
Mike Griffioen
Loes Van Der Horst

De voordelen van Carglass® Zwolle

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.