Afspraak maken

Carglass® Zwolle

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
9:00 - 13:00
Zo
Gesloten

Carglass® Zwolle helpt u graag bij Autoruitschade en Autoruitfolie.

SIMON STEVINWEG 6
8013NB ZWOLLE

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Zwolle

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Zwolle?

U vindt ons op Marslanden F. Op vak F, 1ste weg rechts, direct weer rechts de grote parkeerplaats op, naast Packcenter Verpakkingen.

Mogelijkheden in de omgeving: Met een gratis leenfiets bent u binnen 15-20 minuten in het centrum van Zwolle. Natuurlijk kunt u ook gewoon plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Zwolle is o.a. actief in de regio: Nieuwleusen, Punthorst, Dalfsen, Staphorst, Rouveen, IJhorst, Zwolle, Hattem, Hasselt, Elburg, Wezep, Raalte, Heeten, Olst, Wijhe, Heino, Lemelerveld, Heerde, Dronten, Kampen, Genemuiden en Mastenbroek.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Zwolle

Bij Carglass® Zwolle kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Zwolle

Nathalie G
Carglass Zwolle heeft zeer klantvriendelijk personeel. Men denkt met je mee en heeft verder een keurige glas reparatie service. Een aanrader!
Jeroen Gerritsen
75 euro eigen risico en daarvoor kreeg ik onbeperkt koffie, een nieuwe ruit en een uit gestofzuigde auto. Top!
Bas Visscher
Goed en snel geholpen en transparant. Je kan hier prima werken terwijl je wacht. Goede wifi en prima koffie.
sandra plug
Heel goede service en erg vriendelijke lui Ruit zit et weer goed en netjes in Dank je wel Mvg sandra
Piet De Kant
Snel en goed geholpen. Vriendelijke monteurs, die zichtbaar plezier in hun werk hebben. Goede service
Bart Wever
Goed geholpen. Voorruit was snel vervangen en de gratis koffie was goed the drinken.
Maria Van Dijk
Wij zijn super goed geholpen en een goede service 👍
jack Wastenecker
Goed ontvangen en uitleg en koffie in de kantine super
Alwin van den Berg
Perfect geholpen,eerlijk en betrouwbaar,top
Arianne Gerritsen
Snel, vriendelijk en goede service.
R.M. van 't Hul
Prima, echt supersnel geholpen!!

De voordelen van Carglass® Zwolle

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.