Afspraak maken

Carglass® Amsterdam West

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
9:00 - 13:00
Zo
Gesloten

Carglass® Amsterdam West helpt u graag bij Autoruitschade en Autoruitfolie.

Sierenborch 12
1046CJ AMSTERDAM

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Amsterdam West

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® A'dam West?

Carglass® Amsterdam West (Sloterdijk) ligt naast het benzinestation de Tango tegenover de Megastore van de Praxis. Gelegen tussen verschillende autodealers.

Mogelijkheden in de omgeving: Breng een bezoekje aan de mega Praxis terwijl u wacht. Natuurlijk kunt u ook gewoon plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Amsterdam West is o.a. actief in de regio: Amsterdam en Landsmeer.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Amsterdam West

Bij Carglass® Amsterdam West kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Amsterdam West

Theo Huisman
Prima koffie en aardig personeel. Binnen drie uurtjes was m'n autoschade hersteld voor een fractie van de kosten tov een traditioneel schadebedrijf.
Ron van Wier
Snel en goed sterretje in de ruit gerepareerd (Translated by Google) Repaired asterisk in the window quickly and properly
Ries Lisa
(Translated by Google) The staff is very friendly (Original) Le personnel est très aimable
Milan Milan
Perfecte zaak snel en correct (Translated by Google) Perfect case quickly and correctly
Nadia O
Vriendelijk, vlot en netjes 😊 (Translated by Google) Friendly, smooth and tidy 😊
Richard Hoedeman
Prima en snel geholpen. (Translated by Google) Great and quickly helped.
Daan Egberts
Goede en snelle service. (Translated by Google) Good and fast service.
Paul van Kasteren
Prima service. (Translated by Google) Excellent service.
Ronald van der Veen
Zeer goed geholpen en kwaliteit geleverd
Anth-Marie Sandpark
Efficent

De voordelen van Carglass® Amsterdam West

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.