Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 22,049 beoordelingen)

Carglass® Vlaardingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1/10
24/7 Noodservice
Levenslange garantie op HPX4® reparaties

Autoruitschade in Vlaardingen?

Heeft u autoruitschade en woont u in de buurt van Vlaardingen, Zuid-Holland? De dichtstbijzijnde Carglass® vestiging is Carglass® Rotterdam. U kunt daar, naast het herstellen van uw autoruitschade, ook terecht voor het laten blinderen van autoruiten en het vervangen van ruitenwissers.

Vervanging- en reparatie in Vlaardingen

Bij Carglass® proberen we de voorruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit. Bijvoorbeeld als de schade te groot is om te repareren of zich hinderlijk in het gezichtsveld bevindt.

Een zijruit en achterruit moeten bij schade altijd vervangen worden. Deze ruiten bestaan namelijk uit gehard glas wat direct versplintert bij beschadiging.

Ruitvervanging doen we ook op locatie. Waar u maar wilt.

Carglass® vestigingen in de buurt van <span class="field field--name-title field--type-string field--label-hidden"> Vlaardingen</span>

Autoruitschade

Voorruit herstellen

We proberen eerst de voorruit te repareren in plaats van te vervangen door een nieuwe ruit, zodat u tijd en geld bespaart.

 

Meer informatie

Zijruit vervangen

Een zijruit moet altijd vervangen worden omdat de ruit uit gehard glas bestaat wat direct versplintert bij beschadiging.

 

Meer informatie

Achterruit vervangen

Bij beschadiging van de achterruit van uw auto kan deze niet meer gerepareerd worden maar zal deze vervangen moeten worden.

 

Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.

 

Meer informatie

Services en producten

Ruitenwissers

Zijn uw ruitenwissers aan vervanging toe? Bij Carglass® hebben we voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Koopt u ruitenwissers bij Carglass® dan monteren we deze gratis voor u. Reserveren kan via de shop!

 

Meer informatie

Nano coating

Met nano coating wordt uw voorruit waterafstotend, waardoor uw zicht tijdens hevige regenval goed blijft. Daarnaast is het vuil- en vorst afstotend, waardoor u in de winter minder hoeft te krabben en u de ruiten veel beter schoon houdt.

 

Meer informatie

Autoruitfolie

Het blinderen van de autoruiten biedt verschillende voordelen. Naast een stoere uitstraling voorkomt het ook verblinding door de zon. En zo zijn er meer voordelen. Benieuwd? Lees het op onze pagina!

 

Meer informatie

Carglass® producten

Veilig rijden begint met goed zicht. Dat is ons motto. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Ruitenreiniger en ruitenontdooier zijn noodzakelijk om voorbereid te zijn op iedere (weer)situatie.

 

Meer informatie

De voordelen van Carglass®

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.