Afspraak maken

Carglass® Tilburg

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Tilburg helpt u graag bij Autoruitschade en Autoruitfolie.

Ellen Pankhurststraat 5
5032MD TILBURG

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Tilburg

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Tilburg?

Carglass® Tilburg zit in het verzamelgebouw (naast Aces Direct en Eriks), op industrieterrein Katsbogten aan snelweg A58 bij afrit 11 tussen de McDonald's en ABAB (hoog gebouw met schuin/punt dak).

Mogelijkheden in de omgeving: het centrum van Goirle en van Tilburg liggen op 15 tot 20 minuten afstand met de fiets. U kunt hiervoor gebruik maken van onze gratis leenfietsen. Natuurlijk kunt u ook plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Tilburg is o.a. actief in de regio: Chaam, Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom, Oisterwijk, Moergestel, Udenhout, Biezenmortel, Haaren, Hilvarenbeek, Baarle-Nassau, Rijen, Waalwijk, Sprang-Capelle en Kaatsheuvel.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Tilburg

Bij Carglass® Tilburg kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Tilburg

Derk van de Sande
Vanochtend een sterretje, vanmiddag nog gemaakt. Snelle, goede en super vriendelijke service. Jij ook een fijn weekend Mohamed!
Twan Geerts
Goede service en behulpzaam en vriendelijk personeel ,goede ontvangst en koffie of thee beschikbaar terwijl je er even wacht.
Richard Jacob
Vriendelijk personeel. Goede service. Echter een minpunt is de communicatie.
John van Erven
Komen hun afspraken goed na Netjes geholpen en zelf auto gestofzuigd.
Logo 4All
Vakkundig geadviseerd en geholpen. Snel en met echte service!
danny Badal
Had een afspraak om 9:15 geweldig geholpen door Mo!
Alex Simons
Goede service en vriendelijkheid ten top.
Maso Tofan
Eerlijk en vriendelijk personeel! 🙏
Wood Wurm
Goede en zeer snelle reparatie
Aussems harry hjm
Snel geholpen en goed.
Daan Van De Werken
Mo is een top gast

De voordelen van Carglass® Tilburg

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.