Afspraak maken

Carglass® Roermond

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Roermond helpt u graag bij Autoruitschade.

Broekhin Noord 66A
6042EE ROERMOND

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Roermond

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Roermond?

Carglass® Roermond ligt aan de rand van industrieterrein Broekhin. U vindt ons naast Autoshop Manders (inbouwcenter). In dezelfde straat ligt het Broekhin College.

Mogelijkheden in de omgeving: Wij zitten op autoboulevard dus genoeg te zien voor autoliefhebbers. Op 3 minuten lopen van het Retail Park en op 10 minuten fietsen van de Designer Outlet. U kunt hiervoor één van onze gratis leenfietsen gebruiken. Natuurlijk kunt u ook plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Roermond is o.a. actief in de regio: Roermond, Maasbracht, Posterholt, Swalmen, Haelen, Leveroy, Echt, Sint Joost, Stevensweert, Heel, Roggel en Buggenum.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Roermond

Bij Carglass® Roermond kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Roermond

Blues Lady
Goede service, geen lange wachttijd en een gezogen auto als service erbij. (Translated by Google) Good service, no long waiting time and a sucked car as a service.
Paul Faber
Ster in ruit mooi en snel verholpen. Bedankt. (Translated by Google) Star in diamond beautiful and quickly resolved. Thanks.
Fons Smits
Perfect, snel en mooi op tijd. Top service (Translated by Google) Perfect, fast and on time. Top service
Ab Graafhuis
Keurige zaak en kwaliteit qua werk. (Translated by Google) Neat business and quality in terms of work.
Jean-Philippe Janssens
Prima service en verrassend snel. (Translated by Google) Excellent service and surprisingly fast.
No One
Vooruit snel en goed hersteld (Translated by Google) Fast and well recovered ahead
Frans Vrancken
Snel en goed geholpen (Translated by Google) Fast and well helped
Frank van de Laar
Prima netjes gemaakt (Translated by Google) Well made
Jo Mooren
Goede service (Translated by Google) Good service
Martina Wilbrink
Snel, vriendelijk en super service!
Frits Jacobs
Evelyn Sools
Pascal van Horck
Aschwin van Cuijck
A De Haas
M Otkinska
Fry NoobVerdammter
Patrick Peeters
Frans Nijskens

De voordelen van Carglass® Roermond

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.