Afspraak maken

Carglass® Nijmegen

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Nijmegen helpt u graag bij Autoruitschade en Autoruitfolie.

Energieweg 7
6541CW NIJMEGEN

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Nijmegen

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Nijmegen?

Carglass® Nijmegen ligt gunstig gelegen nabij de kruising van de Industrieweg en de Energieweg op het Haven- en Industrieterrein. Carglass® is gelegen tussen Van der Stad en Brezan en ligt op 10 minuten fietsafstand van het stadscentrum.

Mogelijkheden in de omgeving: Op loopafstand vindt u de Gamma en Karwei of kies voor een wandeling door het Goffertpark (15 min fietsen met onze gratis leenfiets). Natuurlijk kunt u ook plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Nijmegen is o.a. actief in de regio: Cuijk, Gassel, Boxmeer, Oploo, Nijmegen, Weurt, Groesbeek, Berg en Dal, Malden, Gennep, Wijchen, Overasselt, Beuningen en Druten.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Nijmegen

Bij Carglass® Nijmegen kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Nijmegen

Annie Derksen
(Translated by Google) Nice coffee friendly people perfect job. (Original) Lekkere koffie vriendelijke mensen perfect werk.
Jan Van Den Brink
(Translated by Google) Helped well. Have an emergency repair done. (Original) Goed geholpen . Nood reparatie laten doen .
Johan Hoeben
(Translated by Google) Kindly spoke to me on the phone (Original) Stond me vriendelijk te woord aan de telefoon
Joke Eskes
(Translated by Google) Good service and easily accessible (Original) Goede service en goed bereikbaar
Léonie Wolberink
(Translated by Google) Great place, nice explanation (Original) Prima plek, fijne uitleg
Carlo van Straaten
(Translated by Google) Neat and quickly helped. (Original) Keurig en snel geholpen.
Gerrit Lacroix
(Translated by Google) Just good. :-) (Original) Gewoon goed. :-)
jan vandenbogaard
Top !!
J.H.A. Schreurs
Rene Thijssen
Gerrit De Weerd
Karli Wagelmans
BinDesign
Patrick Bijl
Han Schaap
gerrit-jan Peters
Betsy Pol
Laurens de Groot

De voordelen van Carglass® Nijmegen

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.