Afspraak maken

Carglass® Middelburg

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
9:00 - 13:00
Zo
Gesloten

Carglass® Middelburg helpt u graag bij Autoruitschade en Autoruitfolie.

Klarinetweg 8
4337RA MIDDELBURG

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Middelburg

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Middelburg?

Carglass ligt aan de Klarinetweg tegenover de Citybox en naast Kwik Fit. Aan de overkant van de weg bevindt zich een McDonalds.

Mogelijkheden in de omgeving: Op het naastgelegen Zepp-terrein vindt u het kinderpretpark Mini-Mundi, La Place, Kentucky Fried Chicken (KFC) en diverse winkels. Aan de overkant van de weg is een meubelboulevard de Mortiere. Natuurlijk kunt u ook plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Middelburg is o.a. actief in de regio: Zierikzee, Nieuwerkerk, Bruinisse, Renesse, Middelburg, Arnemuiden, Veere, Oostkapelle, Westkapelle, Koudekerke, Vlissingen, Yerseke, Kapelle, Goes, Kloetinge en Wissenkerke.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Middelburg

Bij Carglass® Middelburg kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Middelburg

Else Piepse
(Translated by Google) Great we got bikes for the time of repair (Original) Super wir haben Fahrräder bekommen für die Zeit der Reperatur
Rob de Vos
Vooruit vervangen binnen het uur en goede koffie. (Translated by Google) Replace within an hour and good coffee.
STina horf
(Translated by Google) Very nice service highly recommended (Original) Sehr netter Service sehr zu empfehlen
Dirk
Goed personeel. Snel geholpen zeer netjes (Translated by Google) Good staff. Quickly helped very nicely
Ruud Platte
Top service. Deskundig. Gewoon goed. (Translated by Google) Top service. Knowledgeable. Just good.
Peter Tuinman
Goede service en prima adviezen. (Translated by Google) Good service and great advice.
Frans Feijtel
(Translated by Google) First service! (Original) Prima service!
Eric hans Dijkstra
Prima bedrijf. (Translated by Google) Great company.
Wilco van Helleman
Prima service (Translated by Google) Great service
Linda Oudshoorn
Jc .van Dienst
Shui Ying Lam
Angelo Van Der Welle
Michel Pieters
Sander Koole
Jeroen Dekker
Adnan Soekirya

De voordelen van Carglass® Middelburg

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.