Afspraak maken

Carglass® Maastricht

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Maastricht helpt u graag bij Autoruitschade.

Fregatweg 126
6222NZ MAASTRICHT

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Maastricht

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Maastricht?

Carglass® Maastricht ligt op industrieterrein Beatrixhaven achter het Office Centre. De ingang is naast de Citroën dealer Koelman en tegenover Mora Snacks.

Mogelijkheden in de omgeving: Binnen 10 minuten bent u in het centrum van Maastricht. Maak gebruik van onze gratis leenfietsen. Natuurlijk kunt u ook plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Maastricht is o.a. actief in de regio: Maastricht-Airport, Meerssen, Bunde, Geulle, Eckelrade, Sint Geertruid, Bemelen, Gulpen, Valkenburg, Wijlre, Walem.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Maastricht

Bij Carglass® Maastricht kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Maastricht

Jeroen Wedda
Ik heb nog 5 sterren nodig om er een 10 van te maken. Uitstekende service, vakwerk, vriendelijk en precies zoals aangegeven.
Anthony Hocks
Hele goeie service, hele aardige mensen en binnen een half uur weer buiten na reparatie van 2 sterretjes
56athos
Prima vakmanschap. Zeer vriendelijk. En zeer goede voorlichting. Was daar voor een nieuwe voorruit
Danny Van t oever
Top service, we kregen een leenfiets zodat we er direct een dagje maastricht van hebben gemaakt.
Henk van der Laan
Vriendelijk ontvangen kop koffie en op afspraak alles verliep als plan goede service
Bjorn Hausman
Netjes gerepareerd en auto rijd goed schoongemaakt en heerlijke koffie
Bert Donders
Meteen geholpen, kan natuurlijk niet altijd en vriendelijke mensen.
Willem van den berge
Snel en vakkundige service, precies volgens afspraak
Paul Hufman
Uitstekende service door enthousiaste monteurs. !!
Jacqueline Dahmen
Prima vriendelijke mensen en geven goede raad
Anton Frijns
Goed, netjes en klantvriendelijk

De voordelen van Carglass® Maastricht

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.