Afspraak maken

Carglass® Hoogeveen

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Hoogeveen helpt u graag bij Autoruitschade.

Voltastraat 51
7903AA HOOGEVEEN

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Hoogeveen

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Hoogeveen?

Carglass® Hoogeveen ligt op industrieterrein De Wieken, schuin tegenover Indoor Karting Hoogeveen.

Mogelijkheden in de omgeving: u kunt gebruik maken van onze gratis leenfiets om winkels of een supermarkt in de buurt te bezoeken tijdens het wachten. Natuurlijk kunt u ook gewoon plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht!

Carglass® Hoogeveen is o.a. actief in de regio: Dedemsvaart, Ommen, Schoonebeek, Hardenberg, Lutten, Slagharen, De Krim, Rheeze, Emmen, Sleen, Meppen, Oosterhesselen, Hoogeveen, Nieuweroord, Zuidwolde, Meppel, Ruinerwold, Havelte en Steenwijk.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Hoogeveen

Bij Carglass® Hoogeveen kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Hoogeveen

Jip van Buitenen
Snelle reperatie van het glas, aardige mensen en goed uitgelegd (Translated by Google) Fast repair of the glass, nice people and well explained
AJ Hogeveen
Nieuwe ruit in een handomdraai en auto weer schoon. (Translated by Google) New window in no time and car clean again.
Roy De Vries
Goede service en mijn ruit was snel klaar. (Translated by Google) Good service and my window was finished quickly.
Betty Mulder
Snel em top geholpen in Hoogeveen (Translated by Google) Helped quickly em top in Hoogeveen
Patrick Lankhorst
Snelle en goede service. (Translated by Google) Fast and good service.
Harm Hillinga
Prima en snelle service. (Translated by Google) Fine and fast service.

De voordelen van Carglass® Hoogeveen

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.