Afspraak maken

Carglass® Hoofddorp

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Hoofddorp helpt u graag bij Autoruitschade.

Parellaan 54
2132WS HOOFDDORP

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Hoofddorp

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Hoofddorp?

Carglass® Hoofddorp ligt op industrieterrein Graan voor Visch.

Mogelijkheden in de omgeving: na 5 á 10 minuten fietsen (met onze gratis leenfiets) zit al in het centrum van Hoofddorp. Tijdens het wachten kunt u hier winkelen bij o.a. de Primark, The Sting of America Today. Natuurlijk kunt u ook gewoon plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht!

Carglass® Hoofddorp is o.a. actief in de regio: Schiphol, Badhoevedorp, Rijsenhout, Aalsmeerderbrug, Oude Meer, Heemstede, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek, Hoofddorp, Vijfhuizen, Cruquius, Nieuw-Vennep, Abbenes, Buitenkaag, Lisse, Lisserbroek en Hillegom.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Hoofddorp

Bij Carglass® Hoofddorp kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Hoofddorp

Michele Pardini
Excellent and Quick service. 1 hour to replace front window and I could wait there in their nice and comfortable room, where you can have coffee.
Paul Schols
Door een lekkage ben ik naar carglass gegaan daar er recent een nieuwe ruit is geplaatst. Ze doen er alles aan om e.e.a. te verhelpen.
Willem Ter Haar
Top service, vriendelijk personeel duidelijke uitleg. Binnen half uurtje klaar onder genot van koffie en gratis WiFi.
Ted Janzen
Top service! Ruim binnen de geplande tijd klaar, erg prettig!
Tatjana Gajic
I am very satisfied. Everything went very well. Thank you.
Angelique Groenewegen
Vriendelijke en behulpzaam personeel. Erg klantvriendelijk
Tim van Lieshout
Jammer dat het sterretje toch een nieuw raam werd.
Kaatje Bens
Heel vriendelijke personeel, en goede service!!
Hans Van Wijk
Goede service en vriendelijk geholpen
Ricardo Sousa
Snel en zeer netjes 👍🏽
Pim Versteijne
Was er snel geholpen

De voordelen van Carglass® Hoofddorp

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.