Afspraak maken

Helmond

Engelseweg 232a 5705 AK Helmond


Openingstijden

ma 8:15-17:00
di 8:15-17:00
wo 8:15-17:00
do 8:15-17:00
vr 8:15-17:00


Tips Carglass® Helmond:

Gratis Wifi - Leenfietsen zijn beschikbaar - Onze medewerkers staan klaar om u te helpen met het oplossen van uw ruitschade.


Carglass® Helmond

Engelseweg 232a, 5705 AK Helmond
Autoruitschade? Dat is snel opgelost bij de vestiging van Carglass® in Helmond. Een sterretje in de voorruit van uw auto? Laat het direct repareren. Dat kan u een hoop geld besparen: een sterretje kan namelijk snel een grote barst worden. Kom bij ons langs of laat uw ruitschade thuis repareren of op kantoor. U kunt ook terecht voor het vervangen van ruitenwissers of het aanbrengen van autoruitfolie.Maak een afspraak

Autoruitschade? Carglass® Helmond vervangt en repareert autoruiten

Location of Helmond

ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) bij autoruitvervanging

Volgens de richtlijnen van de autofabrikanten moeten na een ruitvervanging bijna alle zogenaamde rijhulpsystemen oftewel ADAS gekalibreerd worden. Als eerste autoruitschadespecialist startte Carglass® in Nederland op 1 maart 2015 met de kalibratie van ADAS om ervoor te zorgen dat u weer veilig de weg op kan. Lees hier meer over ADAS en kalibratie.

Waar vind ik Carglass® Helmond?
Carglass® Helmond ligt aan de doorgaande weg van Helmond naar Eindhoven. We zijn gevestigd tegenover JYSK en naast Reddy Keukens Helmond.

Mogelijkheden in de omgeving: Op 20 minuten fietsafstand bent u in het centrum van Helmond. U kunt hiervoor onze leenfiets gebruiken. Maak een afspraak