Afspraak maken

Carglass® Heerlen

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
9:00 - 13:00
Zo
Gesloten

Carglass® Heerlen helpt u graag bij Autoruitschade.

Breukerweg 196c
6412ZL HEERLEN

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Heerlen

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Heerlen?

Carglass® Heerlen ligt achter de McDonald's.

Mogelijkheden in de omgeving: Op 3 minuten fietsen (met onze gratis leenfiets) vindt u de Ikea en de woonboulevard. U hoeft zich dus niet te vervelen tijdens het wachten. Natuurlijk kunt u ook plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Heerlen is o.a. actief in de regio: Gulpen, Vaals, Ransdaal, Bocholtz, Schin op Geul, Nuth, Landgraaf, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Schinveld, Kerkrade en Eygelshoven.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Heerlen

Bij Carglass® Heerlen kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Heerlen

Ilona Smit
Super sevice. Snel en vakkundig mijn ruit geplaatst binnen half uurtje. (Translated by Google) Super sevice. Quickly and professionally placed my window within half an hour.
Carlo Doomernik
zeer vriendelijk.ruime wachtruimte.lekker bakje koffie 👍👍 (Translated by Google) very friendly.spacious waiting area.lekker cup of coffee 👍👍
Jan Snippe
Prima service, voorruit perfect vervangen. Ook de afstelling van de radar voor de adaptieve cruise control blijft perfect uitgevoerd.
Michel Gootzen
Goede service en vriendelijk personeel (Translated by Google) Great service and friendly staff
Pascal Stevens
nette service en erwordt vlot gewerkt (Translated by Google) neat service and working smoothly
Ingrid Balje
Goede service...... (Translated by Google) Good service......
ton de zwart
Fantastische service (Translated by Google) Fantastic service
wiel bertrand
Vriendelijk personeel (Translated by Google) Friendly staff
Michael Snel
Snelle service (Translated by Google) Quick service
Nico
Vriendelijk, informatief en professioneel.
Jos Kurnig
Wouter Breuer
Marc Cultiaux
Ad Meeuse
Johanna Reubzaet
Tom Rademakers
Kevin Arnts
C F
Zeepsop Gebouwenservice

De voordelen van Carglass® Heerlen

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.