Afspraak maken

Carglass® Harderwijk

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Harderwijk helpt u graag bij Autoruitschade.

Van Leeuwenhoekstraat 20
3846CB Harderwijk

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Harderwijk

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Harderwijk?

U vindt Carglass® Harderwijk op de Van Leeuwenhoekstraat nr. 20, parallel aan de Fahrenheitstraat. We zitten tussen Yarrah Organic Pet Food en Van Den Bosch Installatietechniek in.

Mogelijkheden in de omgeving: er zitten tal van winkel in de buurt waar u met onze gratis leenfiets een bezoek aan kunt brengen. U kunt zelfs naar het Dolfinarium en uw auto aan het einde van de dag op komen halen. Natuurlijk kunt u ook plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Harderwijk is o.a. actief in de regio: Harderwijk, Hierden, Ermelo, Putten, Zeewolde, Nunspeet, Hulshorst, ‘T Harde, Doornspijk en Biddinghuizen.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Harderwijk

Bij Carglass® Harderwijk kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Harderwijk

Nienke de Lange
Wat een vriendelijke mensen werken hier en doen precies wat ze beloven, op tijd en netjes. Een warm bad na zoiets vervelends als een auto inbraak!
Arina Apeldoorn
Prima geholpen. Houden zich aan de corona regels, die zijn duidelijk herkenbaar. Ik heb weer een mooie voorruit
Peter Pan
Mooie werkplaats, ervaren team en prima koffie! Alles duurde in totaal maar 15 minuten, resultaat is super.
Niquita van Lier
Vriendelijke en goede service, alles werd netjes via de verzekering geregeld en ze waren zo klaar.
Henk Visch
Heel goede service. Een bedrijf waar je terecht kunt met autoruit schade.
Ger van Barneveld
Goede informatie over ruitvervanging. Snel en deskundig afgehandeld.
Frank van Vliet
Super goed personeel Zeer vriendelijk en goed jongen heet Maikel
Jeroen Visser
Prima geholpen en strak volgens tijdschema afgehandeld.
Jan Hiemstra
Uitstekende service en een goede kwaliteit
flaming owls
Ben er nog nooit geweest maar nice
Nanda Nettenbreijer
Goed en eerlijk geholpen

De voordelen van Carglass® Harderwijk

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.