Afspraak maken

Carglass® Harderwijk

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Harderwijk helpt u graag bij Autoruitschade.

Van Leeuwenhoekstraat 20
3846CB Harderwijk

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Harderwijk

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Harderwijk?

U vindt Carglass® Harderwijk op de Van Leeuwenhoekstraat nr. 20, parallel aan de Fahrenheitstraat. We zitten tussen Yarrah Organic Pet Food en Van Den Bosch Installatietechniek in.

Mogelijkheden in de omgeving: er zitten tal van winkel in de buurt waar u met onze gratis leenfiets een bezoek aan kunt brengen. U kunt zelfs naar het Dolfinarium en uw auto aan het einde van de dag op komen halen. Natuurlijk kunt u ook plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Harderwijk is o.a. actief in de regio: Harderwijk, Hierden, Ermelo, Putten, Zeewolde, Nunspeet, Hulshorst, ‘T Harde, Doornspijk en Biddinghuizen.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Harderwijk

Bij Carglass® Harderwijk kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Harderwijk

Ate Pijpker
(Translated by Google) Just repair the window, ready while you wait, great service (Original) Even de ruit repareren, klaar terwijl je wacht, prima service
Michael Beijerbacht
(Translated by Google) Excellent service. Customer friendliness is paramount. R (Original) Prima service. Klantvriendelijkheid staat voorop. R
Ferry Kallansee
(Translated by Google) Friendly staff, excellent service (Original) Vriendelijk personeel, uitstekende service
Jonathan Guyt
(Translated by Google) friendly, clean all your windows (Original) vriendelijk, maken al je ruiten schoon
top laser
Een geweldige goede service, vriendelijk personeelsleden zeker een aanrader tot de volgende keer.
Werner Remmit
(Translated by Google) Fast and well helped (Original) Snel en goed geholpen
Johan Baas
(Translated by Google) Good service (Original) Goede service
René Plücken
(Translated by Google) Helped well (Original) Goed geholpen
Ruud van den brink
J P
Junior Bosman
Willem Kanits
Arjan de Wit
Hans
Gerrit Drost
Matthijs Klein
Hendry Vlijm

De voordelen van Carglass® Harderwijk

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.