Afspraak maken

Carglass® Enschede

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Enschede helpt u graag bij Autoruitschade en Autoruitfolie.

Cromhoffsbleekweg 3
7513ET ENSCHEDE

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Enschede

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Enschede?

Neem op de A35 afslag Enschede Zuid. Bovenaan linksaf, voor ongeveer 1500 meter de zuiderval afrijden tot +/- 50 meter voor de rotonde. Hier kun je linksaf de Cromhofsbleekweg in en zitten we gelijk aan de linkerkant.

Mogelijkheden in de omgeving: Het centrum van Enschede is 5 minuten fietsen met de gratis leenfiets. De Gamma, Aldi en Lidl bevinden zich op ongeveer 100 meter van het service center. Natuurlijk kunt u ook plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Enschede is o.a. actief in de regio: Neede, Haaksbergen, Enschede, Hengelo, Deurningen, Oldenzaal, Losser, Denekamp en Overdinkel.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Enschede

Bij Carglass® Enschede kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Enschede

T. Stobbe
Vriendelijke ontvangst, snelle reparatie, ruim binnen de gestelde tijd. Lekkere espresso in prima verzorgde wachtruimte.
Bam.Design Fotografie & Clips
Nieuwe voorruit laten plaatsen. Perfect uitgevoerd en als extra service is de cabine ook nog schoon gemaakt.
Jeroen Overmars
Zoals altijd weer topservice, en de auto ook nog eens keurig schoongemaakt als bonus.
Iwan
Super service snel mn sterretje gerepareerd en alles geregeld met de verzekering
Bibi Miset
Zeer vriendelijk te woord gestaan...snel en vakkundig...binnenkort afspraak
Marnix Riepen
Heel vriendelijk geholpen! En ook nog tips gekregen voor mijn bus
Robin Ter Beeke
Netjes geholpen binnen een half uur was het alweer klaar.
rene kok
Zeer vriendelijk en goede service top👍👍👍👍👍
P Schilder
Goed werk gedaan en vriendelijk.
Hans Muijderman
Geweldige service en snelheid
Art van der Helm
Goede service en klantgericht

De voordelen van Carglass® Enschede

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.