Afspraak maken

Carglass® Emmen

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Emmen helpt u graag bij Autoruitschade.

Nijbracht 114
7821CE Emmen

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Emmen

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Emmen?

Carglass® Emmen ligt naast het CBR Examencentrum, vlakbij Sportschool Active Leisure.

U kunt tijdens het wachten gebruik maken van onze gratis leenfietsen om het centrum van Emmen te bezoeken of de omgeving te ontdekken. Natuurlijk kunt u ook gewoon plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Emmen is o.a. actief in de regio: Coevorden, Loozen, Nieuw-Schoonebeek, Dalen, Emmen, Sleen, Veenoord, Schoonoord, Wezup, Klazienaveen, Borger, Ees, Barger-Compascuum, Exloerveen en Drouwen.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Emmen

Bij Carglass® Emmen kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Emmen

Wim Hiddink
Heel erg goed mijn voorruit vervangen en heel vriendelijk geholpen door prima wifi gewoon kunnen werken auto ook nog netjes uitgezogen toppie
René Kriek
Perfect geholpen met een nieuwe voorruit , auto netjes schoon afgeleverd oh ja nog bedankt voor de koffie , groetjes van een tevreden klant.
Anton van den Brink
Toppie, zeer correct behandeld, en een fatsoenlijke bakkie koffie tijdens het korte wachten ! Dikke pluim
hans en gea Van Loon
Goed en vakkundig geholpen. Helaas wel 75.00 euro moeten betalen bij 100% verzekeringsdekking.
Lianne Pilage
Super goed geholpen, heel vriendelijk, professioneel en behulpzaam personeel!
Patrick Winkel
Zeer snelle en correcte afhandeling. Nieuwe voorruit zier er goed uit
Jens Klokow
Goede service, heel vakkundig en vooral vriendelijk personeel.
J Bergsma
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Parkeren voor de deur
Johan
Goede en snelle service. Klant wordt goed geholpen.
Gepke Van Der Veen
Goed geregeld en vriendelijk je word goed behandeld
Bert B
Netjes en correct geholpen.

De voordelen van Carglass® Emmen

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.