Afspraak maken

Carglass® Eindhoven

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
9:00 - 13:00
Zo
Gesloten

Carglass® Eindhoven helpt u graag bij Autoruitschade en Autoruitfolie.

Jeroen Boschlaan 220
5613GD Eindhoven

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Eindhoven

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Eindhoven?

Carglass® Eindhoven ligt op industrieterrein De Kade, vlakbij DAF en Campina in het stadsdeel Tongelre.

Mogelijkheden in de omgeving: binnen 10 minuten fietsen bent u al in het centrum van Eindhoven. U kunt gebruik maken van onze gratis leenfiets, zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten. Natuurlijk kunt u ook gewoon plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht!

Carglass® Eindhoven is o.a. actief in de regio: Sint-Oedenrode, Veldhoven, Steensel, Eersel, Valkenswaard, Reusel, Bladel, Riethoven, Waalre, Heeze, Geldrop, Best, Oirschot en Son en Breugel.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Eindhoven

Bij Carglass® Eindhoven kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Eindhoven

David Huffstutler
Quick service. Clean, will run office. The glass techs explained the process and did a pretty job at repairing the crack in my windshield.
Jack De Kroon
Vandaag mijn nieuwe ruit laten vervangen uiterst vriendelijk en deskundig gedaan. Complimenten Carglass , een tevreden klant
Frank Wijn
Gebroken voorruit in het buitenland, dus gebeld. Goed advies, prima geholpen en afspraak direct ingepland bij terugkomst.
CJM Tholen Jacobs
Goede service. Naast het repareren ook de ramen schoongemaakt en de auto gestofzuigd. Helemaal top.
Theo H.
Vanmorgen een sterretje in de voorruit laten repareren. Vlot en vriendelijk geholpen.
Ghandy Khalil
Een zeer goed services met hoog kwaliteit voor Redelijk prijzen Vriendelijk team
Roel Linders
Zeer vriendelijke bediening! Coöperatief en servicegericht. Hier kom je graag!
Riny Van Der Heijden
Fantastische service👌een dikke 10
Rob Kivits
Kundig en aardig personeel.
ger v kemenade
Snel en netjes geholpen
Danny Gimbel
Snel en goed geholpen

De voordelen van Carglass® Eindhoven

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.