Afspraak maken

Carglass® Ede

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Ede helpt u graag bij Autoruitschade.

Frankeneng 57
6716AA EDE

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Ede

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Ede?

Carglass® Ede ligt tegenover Opel Garage Broekhuis op industrieterrein Frankeneng.

Mogelijkheden in de omgeving: Vlakbij is een klein winkelcentrum met een Albert Heijn XL waar u boodschappen kunt doen. Verder is er een Karwei en Praxis in de buurt. U kunt hiervoor gebruik maken van onze gratis leenfiets. Natuurlijk kunt u ook plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Ede is o.a. actief in de regio: Veenendaal, Rhenen, Elst, Scherpenzeel, Renswoude, Doorn, Cothen, Maarn, Maarsbergen, Leersum, Overberg, Wijk bij Duurstede, Tiel, Wageningen, Bennekom, Lunteren, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Ede

Bij Carglass® Ede kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Ede

M van Schaik
Goede service, vriendelijk. Ruit schoon gemaakt ondanks er geen beschadigingen bleek te zijn. (Translated by Google) Good service, friendly. Pane cleaned despite no damage.
Hilary Phillips
Snel, vriendelijk en hulpvol personeel (Translated by Google) Fast, friendly and helpful staff
A.C. Akeroyd
Goede service. Klant vriendelijk (Translated by Google) Good service. Customer friendly
Jacques van de Meent
Goed en snel geholpen (Translated by Google) Good and quickly helped
Wijnand Huits
(Translated by Google) Prima service !! (Original) Prima service!!
Leen Van Ginkel
Goede service (Translated by Google) Good service
Emsud Sabic
(Translated by Google) Supper (Original) Souper
Henny Prins
(Translated by Google) Before (Original) Prima
Francois De Bukviel
Jan Willem de Ruiter
Trudy van de Lagemaat
mirjam remans
Iris den Tenter
Hans van Halen
Herman hendriks
Stan Hilhorst
Henk van der Ploeg

De voordelen van Carglass® Ede

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.