Afspraak maken

Carglass® Amsterdam Duivendrecht

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Amsterdam Duivendrecht helpt u graag bij Autoruitschade.

Van der Madeweg 28
1114AM AMSTERDAM

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Amsterdam Duivendrecht

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Duivendrecht?

Carglass® Amsterdam Duivendrecht ligt aan de Van der Madeweg 28 (zijstraat van de Spaklerweg S111).

Klaar terwijl u wacht: U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze werkplaats om te zien hoe de ruitreparatie of vervanging aan uw auto verloopt. Er staat een team van specialisten klaar om u te helpen.

Carglass® Amsterdam Duivendrecht is o.a. actief in de regio: Amsterdam, Diemen, Duivendrecht, Amstelveen, Ouderkerk aan den Amstel, Weesp, Abcoude, Muiden, Uithoorn, Aalsmeer en Kudelstaart.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Amsterdam Duivendrecht

Bij Carglass® Amsterdam Duivendrecht kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Amsterdam Duivendrecht

Matt Hieu
(Translated by Google) Top service at this location, friendly staff and clear explanation. (Original) Top service bij deze vestiging, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg..
Michiel Van Aken
(Translated by Google) Nice team. Enthusiastic, friendly, helpful and good quality! Thks (Original) Fijn team. Enthousiast, vriendelijk, behulpzaam en goede qualiteit! Thks
Mariëlle Heuft
(Translated by Google) Super service. Window has been neatly repaired. (Original) Superservice. Raam is netjes gerepareerd.
NC Jansen
(Translated by Google) Good service and professional stars filled (Original) Goeie service en prof sterretjes gevuld
Erhan A
(Translated by Google) Neat way, super service quality (Original) Nette manier,super service kwaliteit
Jesus Izaguirre
(Translated by Google) Good working, friendly etc (Original) Goed werken, vriendelijke etc
edwin Leeuwerink
(Translated by Google) Fixed my window (Original) Me raam gerepareerd
Suraj Babulall
Serkan Haarmode
Vincent Villerius
Anke Neu
Henk Hooivork
Eliza Patryn
pieter gelens
Frans Boelens
Madelon Moulijn
Sharona Recenties
Bjorn Verzijlbergh
Monique Dorst

De voordelen van Carglass® Amsterdam Duivendrecht

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.