Afspraak maken

Carglass® Dordrecht

Openingstijden

Ma
8:15 - 16:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
9:00 - 13:00
Zo
Gesloten

Carglass® Dordrecht helpt u graag bij Autoruitschade en Autoruitfolie.

Merwedestraat 48H
3313 CS DORDRECHT

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Dordrecht

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Dordrecht?

U vindt ons parallel aan de A16 (afslag 20) tussen Adria Caravans en Autobar.

Carglass® Dordrecht is o.a. actief in de regio: Dordrecht, Alblasserdam, Kinderdijk, Numansdorp, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Nieuw-Lekkerland en Mijnsheerenland.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Dordrecht

Bij Carglass® Dordrecht kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Dordrecht

Pjotr de Wit
Lokatie Dordrecht erg vriendelijk personeel Heel vlug geholpen (Translated by Google) Location Dordrecht very friendly staff Helped very quickly
Ruco Suijker
Snelle service, strakke planning en duidelijke instructies (Translated by Google) Fast service, tight planning and clear instructions
Rob Meerkerk
Zegt wat het doet, doet wat het zegt! Prima service! (Translated by Google) Say what it does, do what it says! Excellent service!
JP van Santen
Nieuwe ruit als nieuw aardig personeel en goede service (Translated by Google) New window like new nice staff and good service
Jacco van Gelderen
Hele goede service en goede afhandeling schade. (Translated by Google) Very good service and good handling of damage.
Alex Bom
Zo snel en vakkundig geholpen....super (Translated by Google) Helped so quickly and professionally .... super
GallardoSteve
Direct geholpen, vriendelijk en direct (Translated by Google) Helped immediately, friendly and direct
Jos de Koning
Prima 👌 geholpen. Gr josdekoning (Translated by Google) Great 👌 helped. El josek king
willem harmsen
Goede service en kwaliteit (Translated by Google) Good service and quality
Ronny Verspuij
Goede en snelle service (Translated by Google) Good and fast service
Yasar
Efficiënt en eenvoudig (Translated by Google) Efficient and easy

De voordelen van Carglass®

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.