Afspraak maken

Carglass® Doetinchem

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Doetinchem helpt u graag bij Autoruitschade.

Innovatieweg 34
7007CD DOETINCHEM

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Doetinchem

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Doetinchem?

Ons filiaal zit op industrieterrein Wijnbergen. Via uw navigatie Braamtseweg 10 aanhouden.

Mogelijkheden in de omgeving: Met onze gratis leenfiets bent u in 10 minuten in het centrum van Doetinchem. Op loopafstand hebben wij een woonboulevard waar u een Kwantum, Leenbakker, Praxis, de Woontuin, Gamma en nog veel meer kunt vinden. Natuurlijk kunt u ook plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Doetinchem is o.a. actief in de regio: Doetinchem, Varsseveld, Winterswijk, Aalten, Lichtenvoorde, Groenlo, Zutphen, Steenderen, Warnsveld, Lochem en Ruurlo.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Doetinchem

Bij Carglass® Doetinchem kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Doetinchem

Rob Pot
Goed en snel geholpen, een goede service en vriendelijk. Geven goede tips mee (Translated by Google) Good and quickly helped, good service and friendly. Give good tips
Harry Wenting
Goed en snel een nieuwe voorruit er in en netjes behandeld (Translated by Google) Good and fast new windscreen and neatly treated
Robert Giesen
Keurig en snel geholpen, zoals het hoort. (Translated by Google) Nicely and quickly helped, as it should be.
Martin Groenewege
Perfecte service en optimaal resultaat (Translated by Google) Perfect service and optimal results
robert-anita-jennifer-ferdi Lukassen
Goede service en vriendelijk personeel (Translated by Google) Great service and friendly staff
jan de Geest
Goede service, heldere afspraken (Translated by Google) Good service, clear agreements
Abth Kock
Snel en vakkundig geholpen (Translated by Google) Helped quickly and professionally
Will aka XCross
Snel en kundig (Translated by Google) Fast and knowledgeable
Sandra Surinx
ze waren er heel vriendelijk
Henk Pouwels
Fred Nijenes
Jan Henk Pasman
Chris Klijnhout
sara ahmed
Kaja Misior
H. Klaver

De voordelen van Carglass® Doetinchem

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.