Afspraak maken

Carglass® Den Bosch

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
9:00 - 13:00
Zo
Gesloten

Carglass® Den Bosch helpt u graag bij Autoruitschade en Autoruitfolie.

Rietveldenweg 70c
5222AS 'S HERTOGENBOSCH

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Den Bosch

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Den Bosch?

U vindt Carglass® Den Bosch naast Van Stiphout Badkamers en Cloudoe.

Mogelijkheden in de omgeving: op een kwartier fietsafstand zit het centrum van ‘s Hertogenbosch. U vindt u o.a. een Zara, Albert Heijn en HEMA. U kunt hiervoor gebruik maken van onze gratis leenfietsen. Natuurlijk kunt u ook gewoon plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht!

Carglass® Den Bosch is o.a. actief in de regio: Den Bosch, Wijk en Aalburg, Genderen, Drongelen, Drunen, Elshout, Rosmalen, Vlijmen, Vught, Sint-Michielsgestel, Boxtel, Zaltbommel, Kerkdriel en Schijndel.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Den Bosch

Bij Carglass® Den Bosch kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Den Bosch

Pierre van Mever
Fantastic service. It is exactly the experience what they describe in their TV commercial. Everything was on time, super friendly staff. So I can definitely recommend!
MarkJan van Blokland
Fijne service goed contact, kreeg een gratis fietstocht naar kantoor 😎 (Translated by Google) Nice service good contact, got a free bike ride to the office 😎
René van der Sommen
Na afspraak netjes en vlot geholpen. (Translated by Google) Neatly and smoothly helped by appointment.
Anton Klijmij
Goede service jammer geen snoepautomaat (Translated by Google) Good service pity no candy machine
sjaak speelman
Heel leuke monteur Sjaak (Translated by Google) Very nice mechanic Sjaak
François Legius
Nette en vlotte service. (Translated by Google) Neat and smooth service.
Johann Verveld
Geweldig goede service (Translated by Google) Great service
Casper Halffman
Friendly, professional, caring staff
Jaco van Duivenboden
Youri Vereijken
peter en anton Bouman
Aart van der Werf
H.G. Middel
Cees Dumoulin
Ernesto Smits
Angélique Dankers-vd Wijdeven
Mariana Vasiu
Menno Musters
P. van Ooijen

De voordelen van Carglass® Den Bosch

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.