Afspraak maken

Carglass® Capelle aan den Ijssel

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Capelle aan den Ijsel helpt u graag bij Autoruitschade.

Lylantsebaan 3
2908LG Capelle aan den IJssel

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Capelle aan den Ijssel

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Capelle?

U vindt ons op de woonboulevard.

Mogelijkheden in de omgeving: Wij zitten zelf op de woonboulevard waar u kunt shoppen. Op loop- en fietsafstand is het winkelcentrum Alexandrium. Tevens zijn er voldoende eetgelegenheden in de buurt. Leen van ons een gratis fiets zodat u zich niet hoeft te vervelen terwijl u wacht. Natuurlijk kunt u ook gewoon plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Capelle aan den IJssel is o.a. actief in de regio: Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan den Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk en Rotterdam.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Capelle aan den Ijssel

Bij Carglass® Capelle aan den Ijssel kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Capelle aan den Ijssel

Marian Marin
(Translated by Google) I did online programming and in half an hour the problem was solved (Original) Am făcut programare online si in jumatate de ora problema să rezolvat
H Verhoeff
In 1 1/2 uur een nieuwe voorruit, genoeg koffie en vriendelijk personeel (Translated by Google) A new windscreen in 1 1/2 hours, enough coffee and friendly staff
Philip Delgado
Top monteurs !!! Niet te veel praten maar poetsen 😉 (Translated by Google) Top mechanics !!! Don't talk too much but brush 😉
Wilfred van Bergen
Snel even tijdelijk oplossing na een lange inbraak... (Translated by Google) Quick temporary solution after a long break-in ...
Rob de Jong
Zeer vriendelijk, gastvrij, behulpzaam en effectief. (Translated by Google) Very friendly, hospitable, helpful and effective.
Paul Dekker
Snelle en correcte service. Vriendelijke mensen. (Translated by Google) Fast and correct service. Friendly people.
Tony Nobo
Snel geholpen met een sterretje (Translated by Google) Helped quickly with an asterisk
Jacques Kievit
Goed gewerkt en afgeleverd (Translated by Google) Well worked and delivered
Janneke Wieske
Ben goed en snel geholpen (Translated by Google) Am well and quickly helped
Halassi Hmida
Dankjewel voor de nieuwe ruit en de lekkere koffie.
Jan Smit
Perfect de nanocoating aangebracht.
patrick solleveld
Netjes de ruiten gedaan
Goris Kaptein
Rolf Peltenburg
Kaplan Logistics B.V.
Pim Van Der Schalk
Anil Gobiend
Fadil Imamovic
Ed Kort
joop keizer

De voordelen van Carglass® Capelle aan den Ijssel

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.