Afspraak maken

Carglass® Breda

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
9:00 - 13:00
Zo
Gesloten

Carglass® Breda helpt u graag bij Autoruitschade en Autoruitfolie.

Veldsteen 8
4815PK BREDA

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Breda

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Breda?

Carglass® Breda bevindt zich op industrieterrein Steenakker. Wij zitten naast de McDonald's, BMW dealer Renova en een Landrover dealer.

Mogelijkheden in de omgeving: Er is een mega Praxis en een aantal woonwinkels in de buurt. Of loop even naar de McDonald's. U kunt ook gebruik maken van onze gratis leenfietsen. Natuurlijk kunt u ook gewoon plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Breda is o.a. actief in de regio: Breda, Prinsenbeek, Teteringen, Dorst, Ulvenhout, Bavel, Etten-Leur, Rijsbergen, Oosterhout, Geertruidenberg, Dongen en Waspik.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Breda

Bij Carglass® Breda kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Breda

Dirk Vuyk
(Translated by Google) Friendly people are well helped and clear advice. (Original) Vriendelijke mensen wordt er goed geholpen en duidelijk advies.
Joke de Leeuw De Leeuw
(Translated by Google) Very well received. And very well repaired Thank you. (Original) Heel fijn ontvangen. En heel goed gerepareerd Dank.
Bert van Hoof
(Translated by Google) Perfectly helped with Carnival Monday. (Original) Met carnavalsmaandag op perfecte manier geholpen.
Tonny Van Meer
(Translated by Google) Great help. Great service. (Original) Prima geholpen. Fijne service.
Tufan Aktas
(Translated by Google) Helpful employees (Original) Hulpzaam medewerkers
Toos Haazen
(Translated by Google) Great service. (Original) Fijne service.
Ben Snelders
Bart v Dongen
Angelique Maas
Oguzhan Balkaya
Mister
Rob Kooijman
Ron Schiltmans
Jasper den Ouden
Krzysiek Pieciun
Ad Bruijns

De voordelen van Carglass®

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.