Afspraak maken

Carglass® Assen

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Assen helpt u graag bij Autoruitschade.

Zoom 6
9405PS ASSEN

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Assen

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Assen?

Carglass® Assen is goed bereikbaar via de afslag Assen West en ligt naast het van der Valk hotel.

Mogelijkheden in de omgeving: Winkelcentrum van de wijk Kloosterveen ligt op 7 minuten fietsafstand en het centrum van Assen is met onze gratis leenfiets in 13 minuten te bereiken. Ook ligt er een recreatiegebied met een mooie natuurplas op loopafstand zodat u zich niet hoeft te vervelen. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen in de werkplaats om te zien hoe de reparatie of het herstel aan uw auto verloopt. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Assen is o.a. actief in de regio: Assen, Appelscha, Oosterwolde, Beilen, Westerbork, Nooitgedacht, Paterswolde, Eelde, Zuidlaren en Gieten.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Assen

Bij Carglass® Assen kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Assen

Jan Koudijs
Vriendelijke ontvangst. In een uur tijd een nieuwe voorruit (alles zat mee). Hopelijk niet nodig maar ik zou de volgende keer dezelfde keuze maken.
Wout Tigelaar
Kom er niet vaak gelukkig, maar altijd snel en vakkundig geholpen. Goede ervaringen met ruit vervanging en ster reparatie.
Theo H.
Snel en professioneel geholpen. Ster in voorruit. Bakje koffie 20 minuten later weer op weg. Vriendelijk personeel
Rinus Kuiper
Alles was goed geregeld in Assen Monteurs Goed en Vriendelijk voor de klant
Tineke Meijering
Ik ben érg snel en heel goed geholpen met de scheur in mijn voorruit!!
Evert Postma
Na een afspraak was er na aankomst al spoedig een ster minder in Assen.
Christiaan Koppelaar
Prima bedrijf en service. Nieuwe voorruit werd keurig geplaatst.
Ingrid Boer
Goede service en snelle afhandeling
Cor Albers
Snel en vakkundig gerepareerd
Henry Wendelaar
Vakkundig en vriendelijk.
Danny Verboom
Goede en snelle service

De voordelen van Carglass® Assen

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.