Afspraak maken

Carglass® Arnhem

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
9:00 - 13:00
Zo
Gesloten

Carglass® Arnhem helpt u graag bij Autoruitschade en Autoruitfolie.

Delta 135
6825MP ARNHEM

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Arnhem

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Arnhem?

U vindt ons naast de Karwei op het industrieterrein IJsseloord 2.

Mogelijkheden in de omgeving: Het winkelcentrum Presikhaaf is ongeveer 10 minuten fietsen. En de Karwei zit naast ons service center. U kunt gebruik maken van onze gratis leenfietsen. Natuurlijk kunt u ook gewoon plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht!

Carglass® Arnhem is o.a. actief in de regio: Arnhem, Elst, Doesburg, Giesbeek, Dieren, Didam, Duiven, Zevenaar, Rozendaal, Velp, Oosterbeek, Heteren en Driel.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Arnhem

Bij Carglass® Arnhem kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Arnhem

Gerard Rivera
Goede service en informatie. Prettige omgeving en prima faciliteiten (Translated by Google) Good service and information. Pleasant environment and excellent facilities
Mark Mulder
Snelle en goede service. En niet onbelangrijk, goede koffie. (Translated by Google) Fast and good service. And last but not least, good coffee.
julien sarianamual
Mijn hele auto gepoetst en stofgezogen. Helemaal top! (Translated by Google) I cleaned and vacuumed my entire car. Absolutely great!
Tom van Ginkel
Goede service, vriendelijk, klant is koning (Translated by Google) Good service, friendly, customer is king
Peter Hoefnagels
Topservice ook op de zaterdagavond (Translated by Google) Top service also on Saturday evening
Johan Hoeben
Eerlijke personeel en vakkundig (Translated by Google) Honest staff and professional
Romy Haag
Vandaag super geholpen door Carglass! Vriendelijk personeel, goeie service. �
Stijn Bijl
Goede service, snel klaar. (Translated by Google) Good service, ready quickly.
Wiard Gorter
Snel en prima geholpen. (Translated by Google) Helped quickly and well.
Vincent Berghmans
snelle en goede service! (Translated by Google) fast and good service!
bram Dorland
Perfecte service (Translated by Google) Perfect service
benno gunsing
Eric Jan Vermeer
Larissa V Santen
Daisy Deborah Aurora Bosschert Wildeboer
Ummi K

De voordelen van Carglass®

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.