Afspraak maken

Carglass® Apeldoorn

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
9:00 - 13:00
Zo
Gesloten

Carglass® Apeldoorn helpt u graag bij Autoruitschade en Autoruitfolie.

Europaweg 218
7336AR APELDOORN

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Apeldoorn

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Apeldoorn?

Carglass® Apeldoorn ligt naast Juresta, om de hoek van de (grote) Gamma. Wanneer u afslag 19 heeft genomen vanaf de A1 (Hoenderloo / Apeldoorn-west), gaat u richting Apeldoorn. U zit dan al bij ons op de weg. Wij zitten voor de verkeerslichten aan de linkerkant.

Mogelijkheden in de omgeving: Gamma, Kwantum, Brezan, BCC, Snackcorner, Politiebureau, Autowasstraat, Tankstation. Het centrum is ongeveer 15 minuten fietsen. Gebruik één van onze gratis leenfietsen. Natuurlijk kunt u ook gewoon plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Apeldoorn is o.a. actief in de regio: Apeldoorn, Epse, Hoenderloo, Beekbergen, Klarenbeek, Twello, Deventer en Epe.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Apeldoorn

Bij Carglass® Apeldoorn kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Apeldoorn

Rob Geul
Prima service en zeer vriendelijk geholpen door de receptioniste. Kreeg spontaan ook een leenfiets mee. Ben zeer te spreken over deze vestiging
tobi
Online een afspraak gemaakt. Bij aankomst werd ik gelijk geholpen en binnen een uur was mijn ruit vervangen en kon ik weer veilig de weg op!
Hans Graveman
Snel goed geholpen erg vriendelijk.Zelfs de autoruiten werden gewassen en de binnenkant gestofzogen
jeroen P
Prima service. Op zondag gebeld en afspraak gemaakt. Vriendelijk personeel en vlot geholpen.
pervin sibel Uyanik
Super behulpzaam personeel. Werken goed en zorgvuldig en netjes.
Stephanie Palm
Vriendelijk, professioneel en snel geholpen.
Ron Verkade
Prima service en een uitstekende wachtruimte
Jacqueline Weijenberg
Je wordt er snel en netjes geholpen
Jan Groeneveld
Goede service en klantvriendelijk
paul visser
Mooi bedrijf en goed producy
Cor Heyting
Goed snel en vakkundig

De voordelen van Carglass®

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.