Afspraak maken

Carglass® Almere

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
9:00 - 13:00
Zo
Gesloten

Carglass® Almere helpt u graag bij Autoruitschade.

Zandzuigerstraat 48
1333HD ALMERE

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Almere

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Almere?

Carglass Almere zit naast de Jeep/Mazda dealer.

Routebeschrijving: Vanuit Lelystad: de s106 vanuit Lelystad, linksaf de Polderdreef op. Vanuit Almere stad: de s101 vanuit Almere stad, rechtsaf de Polderdreef op. Op de rotonde 3e afslag nemen direct links de ventweg op. Vanuit Almere Buiten: langs Doemere de polderdreef op, op de 3e rotonde de 1e afslag nemen en direct de ventweg op.

Mogelijkheden in de omgeving: U kunt met een leenfiets van ons naar het winkelcentrum 'Doemere' terwijl u wacht. De McDonald's en de Praxis zijn ook vlakbij. Natuurlijk kunt u ook gewoon in onze wachtruimte plaatsnemen. Uw auto is klaar terwijl u wacht.

Carglass® Almere is o.a. actief in de regio: Almere, Lelystad en Swifterbant.

Laat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Almere

Bij Carglass® Almere kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Almere

bradley lentjes
(Translated by Google) Good service, nicely clean vacuumed windows and cleaned quickly (Original) Goede service, netjes schoon gestofzuigt en ramen schoongemaakt en snel
Rob Bakker
(Translated by Google) Have a crack in the windscreen repaired. Fast and good service. (Original) Barstje in de voorruit laten repareren. Snelle en goede service.
Janny Gail
(Translated by Google) Good and efficient service. Friendly and competent staff (Original) Goede en efficiënte service. Vriendelijk en competent personeel
San The Man
(Translated by Google) Well done men! Window quickly and well replaced. Top! (Original) Goed bezig mannen! Ruit snel en goed vervangen. Top!
jamy de wit
(Translated by Google) Good service, handled immediately. Great price (Original) Goede service, gelijk afgehandeld. Prima prijs
Jeroen Rosier
(Translated by Google) Friendly, professional and helped quickly. (Original) Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen.
Michel Nihot
(Translated by Google) Super service, very friendly (Original) Super service, heel vriendelijk
S J Palma
(Translated by Google) Helped smoothly and friendly (Original) Vlot en vriendelijk geholpen
Fabian Trauzettel
Nice waiting area with free coffee, easy and quick windscreen replacement.
Vincent Lensen
Karim Saad
Leentje v
Celina Kroonenburg
Trolls 'n Goblins
richard boutkan
Romy Van Deutekom
vincent tamminga
Hasan Aslantas

De voordelen van Carglass® Almere

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.