Afspraak maken

Carglass® Almelo

Openingstijden

Ma
8:15 - 17:00
Di
8:15 - 17:00
Wo
8:15 - 17:00
Do
8:15 - 17:00
Vr
8:15 - 17:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Carglass® Almelo helpt u graag bij Autoruitschade.

Windmolen 4
7609NN ALMELO

  • Herstel autoruitschade vaak gratis
  • Expert in camera kalibratie voorruit
  • Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Almelo

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Waar vind ik Carglass® Almelo?

Service center Carglass® Almelo ligt op industrieterrein De Windmolen, tegenover het Heracles stadion.

Mogelijkheden in de omgeving: tijdens het wachten kunt u een bezoek brengen aan de woonboulevard in de buurt. U vindt hier onder andere een JYSK, Praxis en de Gamma. Maak hiervoor gebruik van onze gratis leenfiets. Zo hoeft u zich niet te vervelen tijdens het wachten. Natuurlijk kunt u ook gewoon plaatsnemen in onze wachtruimte. Uw auto is klaar terwijl u wacht!

Carglass® Almelo is o.a. actief in de regio: Almelo, Nijverdal, Hellendoorn, Holten, Rijssen, Borne, Daarle, Geerdijk, Langeveen, Tubbergen en Vasse.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Almelo

Bij Carglass® Almelo kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.

Autoruitschade

Autoruit repareren

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren zodat deze niet vervangen hoeft te worden. Reparatietijd: 30 minuten.
Meer informatie

Autoruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of heeft u autoruitschade aan uw zij- of achterruit? Dat is hartstikke vervelend! Bij Carglass® kunt u snel terecht!
Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.
Meer informatie

24/7 Noodservice

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen!
Meer informatie

Autoruitfolie

Autoruitfolie

Laat uw autoruiten blinderen door de professionals van Carglass®. Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie! Benieuwd naar de prijs? Gebruik onze online tool!
Meer informatie

Producten

Meguiars assortiment

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.
Meer informatie

Bosch ruitenwissers

Wij hebben voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Gratis montage! Weet u niet zeker of uw wissers aan vervanging toe zijn? Laat deze gratis controleren.
Meer informatie

Lifehammer assortiment

Veiligheid in de auto is van het grootste belang. Carglass® verkoopt daarom de producten van Lifehammer in de service centers bij u in de buurt. Bekijk het productaanbod!
Meer informatie

Carglass® assortiment

Veilig rijden begint met goed zicht. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Schaf een set aan die past bij het seizoen.
Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass® Almelo

Benjamin Heerze
Goede nette afhandeling van het sterretje in m'n ruit. Duidelijke uitleg over wat mogelijk is en waarom. De vestiging ziet er verzorgd en schoon uit.
luc van.Erkelens
De services bij Carglas Almelo was prima, je kunt wachten met een kop koffie en een krantje, of gewoon later terug komen dan staat de auto klaar
Meindert Karselius
Spiegel opnieuw moeten laten vastzetten. Zonder veel moeite geregeld. De koffie is niet de beste. Dus moet je wachten neem een choco
heike seegers
De service is helemaal perfect vakkundig en fijn personeel. Ben hier zeer goed geholpen kan het iedereen aanraden.
Nick
Ruit is keurig vervangen. Zeer klantvriendelijk personeel ! Nieuwe ruitenwissers erop... wat wil je nog meer?
G ten Hove
De mensen bij Carglass zijn super aardig en gemotiveerd om je te helpen. Zelfs op een zaterdagmiddag.
Martin Derks
Goede en snelle service. Wachtruimte prima voor elkaar. Vriendelijke personeel. Ronduit top.
MrVollenbroek
Goed geholpen....baal er alleen van dat ze je telkens ruitenwissers proberen aan te praten!
Andre Schut
Perfect en snel geholpen
Robert Helle
Snelle en goede service.
Lesly Brouwer
Echt super

De voordelen van Carglass® Almelo

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.