Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 14,570 beoordelingen)

Carglass® Alkmaar

Openingstijden

Ma 8:15 - 17:00
Di 8:15 - 17:00
Wo 8:15 - 17:00
Do 8:15 - 17:00
Vr 8:15 - 17:00
Za 9:00 - 13:00
Zo Gesloten
Carglass® Alkmaar helpt u graag bij Autoruitschade en Autoruitfolie.
Edisonweg 4B
1821BN ALKMAAR
Routebeschrijving
Herstel autoruitschade vaak gratis
Expert in camera kalibratie voorruit
Levenslange garantie HPX4® reparaties

Binnen bij Carglass® Alkmaar

Autoruitschade?

Bij Carglass® proberen we de autoruit indien mogelijk altijd eerst te repareren in plaats van te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit.

Heeft u een camera in de voorruit?

Voor uw eigen veiligheid kalibreren de experts van Carglass® uw camera direct na een voorruitvervanging indien nodig. Door de nieuwe voorruit kan de precieze stand van de camera namelijk afwijken, waardoor uw rijhulpsysteem niet meer goed functioneert. Op basis van de auto informatie kunnen wij dit zelf voor de afspraak vaststellen.

Afspraak maken

Carglass flags

Waar vind ik Carglass® Alkmaar?

Ons service center is te vinden op het industrieterrein Oudorp.

Mogelijkheden in de omgeving: Breng met onze gratis leenfiets een bezoekje aan keukencentrum Rolff terwijl u wacht. Natuurlijk kunt u ook gewoon in onze wachtruimte plaatsnemen. Uw auto is klaar terwijl u wacht!

Carglass® Alkmaar is o.a. actief in de regio: Alkmaar, Heerhugowaard, Noordeinde, Obdam, Oudorp, Opmeer, Hoogwoud, Lutjewinkel, Schagen, Tuitjenhorn, Egmond aan Zee, Akersloot, Bergen en Driehuizen.

Staat uw regio hier niet tussen? Geen probleem, bij Carglass® staan we altijd voor u klaar!

Onze diensten bij Carglass® Alkmaar

<p>Bij Carglass® Alkmaar kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Daarnaast verkopen we handige producten zoals autopoetsmiddelen, autolampen en het Lifehammer assortiment.</p>

Autoruitschade

Voorruit herstellen

We proberen eerst de voorruit te repareren in plaats van te vervangen door een nieuwe ruit, zodat u tijd en geld bespaart.

 

Meer informatie

Zijruit vervangen

Een zijruit moet altijd vervangen worden omdat de ruit uit gehard glas bestaat wat direct versplintert bij beschadiging.

 

Meer informatie

Achterruit vervangen

Bij beschadiging van de achterruit van uw auto kan deze niet meer gerepareerd worden maar zal deze vervangen moeten worden.

 

Meer informatie

Camera in voorruit

Is uw auto voorzien van Advanced Driver Assistance Systems? Na een voorruitvervanging moet de camera in uw voorruit altijd opnieuw gekalibreert worden.

 

Meer informatie

Services en producten

Ruitenwissers

Zijn uw ruitenwissers aan vervanging toe? Bij Carglass® hebben we voor elk type auto ruitenwissers op voorraad. Koopt u ruitenwissers bij Carglass® dan monteren we deze gratis voor u. Reserveren kan via de shop!

 

Meer informatie

Nano coating

Met nano coating wordt uw voorruit waterafstotend, waardoor uw zicht tijdens hevige regenval goed blijft. Daarnaast is het vuil- en vorst afstotend, waardoor u in de winter minder hoeft te krabben en u de ruiten veel beter schoon houdt.

 

Meer informatie

Autoruitfolie

Het blinderen van de autoruiten biedt verschillende voordelen. Naast een stoere uitstraling voorkomt het ook verblinding door de zon. En zo zijn er meer voordelen. Benieuwd? Lees het op onze pagina!

 

Meer informatie

Carglass® producten

Veilig rijden begint met goed zicht. Dat is ons motto. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Ruitenreiniger en ruitenontdooier zijn noodzakelijk om voorbereid te zijn op iedere (weer)situatie.

 

Meer informatie

Klantbeoordelingen Carglass®

De voordelen van Carglass®

Gratis Wi-Fi

In alle Carglass® vestigingen is gratis Wi-Fi beschikbaar zodat u verder kunt werken terwijl u wacht.

Koffie en thee

In onze wachtruimte kunt u onbeperkt genieten van gratis koffie of thee.

Kranten en tijdschriften

In de wachtruimte zijn kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het wachten.

Leenfietsen

Maak gebruik van onze gratis leenfietsen, zodat u de service center kunt verlaten als u dat wilt. Bijvoorbeeld om alvast boodschappen te doen.

Transparant

Kijk vanuit de wachtruimte mee naar uw reparatie. Carglass® staat voor transparantie, daarom zijn de wachtruimtes voorzien van een glazen wand.

Verzekering

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alles met uw verzekering.