Afspraak maken

Carglass controleert en vervangt uw ruitenwissers

ruitenwissers controleren

Moeten uw ruitenwissers vervangen worden? Kom voor een gratis advies langs bij een Carglass® vestiging bij u in de buurt - afspraak maken niet nodig! 

Vind  mijn vestiging

Veilig autorijden begint met goed zicht, daarom is de conditie van ruitenwissers van groot belang

Goed zicht is essentieel voor veilig autorijden. Ruitenwissers spelen daarbij een belangrijke en vaak onderschatte rol: ze moeten van goede kwaliteit, in goede conditie en goed gemonteerd zijn.

Als bij de vervanging of reparatie van uw autoruit blijkt dat de ruitenwissers aan vervanging toe zijn zal een medewerker van het service center u adviseren de ruitenwissers te laten vervangen.

Welke nieuwe ruitenwissers?

Carglass® controleert gratis of uw ruitenwissers nog in goede conditie zijn. Als de ruitenwissers aan vervanging toe zijn, adviseren wij welk type nieuwe ruitenwissers van Bosch® voor uw auto het meest geschikt is. Daarbij kijken we naar de vorm en de grootte van de voorruit en welke wisserbladen voor de meest optimale afvloeiing van water en een uitstekend zicht op de weg zorgen.De kosten voor Bosch ruitenwissers zijn €59 per set inclusief gratis montage.

Waarom Bosch® ruitenwissers?

Carglass® levert ruitenwissers van Bosch®, een bedrijf dat niet alleen bekend staat als A-merk maar ook als vernieuwer op het gebied van verkeersveiligheid en uitvinder van systemen als ABS. 
Bosch® bracht de eerste elektrische wisser, het synthetische rubber voor ruitenwissers en de eerste flatblade ruitenwisser op de markt. Door ruitenwissers van dit merk te bestellen, bent u verzekerd van topkwaliteit. Bosch® ruitenwissers komen als beste uit de test (bron: ANWB). Lees meer op de pagina Bosch Aerotwin ruitenwissers.

Hoe plaatst u ruitenwissers?

Voor een goede werking is het belangrijk dat de nieuwe ruitenwissers op de juiste manier worden geplaatst. Het is essentieel dat de druk van de bladen op het glas gelijkmatig is. Dat leidt tot minder slijtage en een betere afvloeiing van water. Carglass® plaatst de ruitenwissers vakkundig en gratis voor u. Kom hiervoor langs bij een vestiging bij u in de buurt. 

Vind mijn vestiging

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging