Afspraak maken

Bosch Aerotwin ruitenwissers bij Carglass®

ruitenwissers kopen

Bosch ruitenwissers koopt u natuurlijk bij dé specialist in autoruiten. We hebben ruime keuze in type ruitenwisserbladen en adviseren u graag! Daarnaast helpen we u graag met de montage van uw nieuwe ruitenwissers.

Autorijden begint met goed zicht. De kwaliteit van de ruitenwisserbladen is daarbij ontzettend belangrijk. Strepende en haperende ruitenwissers zijn gevaarlijk bij harde regen, want u ziet veel minder. Carglass® werkt daarom enkel met Bosch ruitenwissers en adviseert om jaarlijks de ruitenwissers te vervangen.

Zijn uw ruitenwissers aan vervanging toe? Lees meer op de pagina ruitenwissers vervangen of op de pagina ruitenwissers controleren. Of kom direct langs bij een vestiging bij u in de buurt. 

Vind mijn vestiging

Bosch Twin ruitenwissers

De Twin ruitenwisserbladen zijn de standaard Bosch ruitenwissers en geschikt voor alle weersomstandigheden. De bladen zijn bevestigd op een robuust metaalbeugelsysteem. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale reiniging van de autoruit. Betrouwbaar in elk weertype.

De Bosch Twin ruitenwissers zijn verkrijgbaar als set voor bijna alle automerken en types.

Bosch Aerotwin flatblade ruitenwissers

Upgrade je ruitenwissers met het Bosch Aerotwin flatblade systeem! Dit is eenvoudig te monteren op iedere auto en onze monteurs helpen u hier graag bij.

De Bosch Aerotwin flatblade heeft een uniek vlak gespannen design. Daardoor is weerstand van wind minimaal en presteren deze ruitenwissers in zowel een klein regenbuitje als een extreme storm. U heeft gegarandeerd een schone ruit en uitstekend zicht met deze innovatieve ruitenwissers.

De Bosch Aerotwin ruitenwissers zijn verkrijgbaar als set.

Bosch ruitenwissers voor de achterruit

Goed zicht is zowel voor als achter belangrijk. Ga daarom ook voor Bosch kwaliteit voor uw achterruit! De achterruitwissers zijn zowel in Twin als Aerotwin uitvoering verkrijgbaar. Vraag naar de beste ruitenwisser voor uw achterruit bij één van onze servicecentra.

bosch ruitenwissers kopen

Bosch ruitenwissers: aanbiedingen

Carglass® werkt alleen samen met Bosch, waardoor we regelmatig leuke aanbiedingen hebben met ruitenwissers en andere accessoires. Vraag ernaar in onze servicecentra!

Gratis montage Bosch ruitenwissers

Een goede ruitenwisser is net zo belangrijk als de juiste montage. Het is uiteraard mogelijk om de ruitenwissers zelf te monteren, maar wij doen het graag voor u! Advies van onze monteur en montage van de nieuwe ruitenwissers is altijd gratis bij Carglass®. Kom daarvoor langs bij een vestiging bij u in de buurt.

Vind mijn vestiging

Heeft u ruitschade en wilt u tijdens uw afspraak nieuwe ruitenwissers aanschaffen? Dat is geen enkel probleem! Dat doen we graag voor u. Geeft u dit bij aanvang van de afspraak even aan, dan adviseren onze collega’s u graag over het type ruitenwissers dat u nodig hebt.

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging