Afspraak maken

Ruitenreiniger- en ontdooier

wintervoordeel pakket

Goed zicht. Altijd bij de hand.

Veilig rijden begint met goed zicht. Dat is ons motto. De producten die u op onze servicecentra vindt, helpen dat te garanderen. Ruitenreiniger en ruitenontdooier zijn noodzakelijk om voorbereid te zijn op iedere (weer)situatie. Slecht schoongemaakte ruiten leiden al snel tot onveilige situaties en zijn zelfs strafbaar. Een slecht gekrabde voorruit kost u zo’n 230 euro.

Schaf nu een set aan die past bij dit seizoen. Wij adviseren u graag. Op die manier heeft u de benodigde producten altijd bij de hand.

Carglass® ruitenontdooier

Geen grotere frustratie dan een bevroren ruit wanneer u ergens naartoe moet. Krabben is een tijdrovende activiteit en bovendien is uw ruit vaak niet helemaal schoon. Veel efficiënter is het dan om een ruitenontdooier in de auto te hebben liggen. Een paar keer spuiten en de ruit is helemaal schoon. Zo bent u snel weer op weg!

Carglass® ruitenreiniger

Ruitenreiniger gebruikt u om insecten, vettigheid en ander vuil van uw ruiten te verwijderen. Gebruikt u een goede ruitenreiniger dan heeft u een streeploos resultaat en het beste zicht.

Carglass® is dé specialist in autoruiten en heeft al heel wat jaren ervaring. In deze jaren hebben we ons recept voor ruitenreiniger geperfectioneerd. Test het zelf in een van onze servicecentra bij u in de buurt.

Vind mijn vestiging

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging