Afspraak maken

Carglass® Nano protect: Nano coating voor de autoruiten

nano coating auto

Nieuw bij Carglass®: Nano protect. Alleen in combinatie met een nieuwe voorruit. Vraag naar de beschikbaarheid in uw Carglass filiaal.

Veilig autorijden begint met goed zicht. Regen en vuil op uw voorruit kan voor minder zicht zorgen. Zeker in het donker. Ruitenwissers- en ruitenwisservloeistof zijn natuurlijk nodig om uw zicht snel te verbeteren. Maar wist u dat er nog een andere optie is? We hebben het hier over een nano coating behandeling.

Wat is nano coating?

Met nano coating behandeling wordt uw voorruit sterk waterafstotend, waardoor uw zicht tijdens hevige regenval goed blijft. Bijkomend voordeel is dat nano coating vuil- en vorst afstotend is, waardoor u tijdens de wintermaanden minder hoeft te krabben en u de ruiten veel beter schoon houdt. Ook vermindert het de schittering bij regen, vooral ’s nachts.

Hoe werkt het?

Met nano coating wordt er een fluorpolymeerproduct op de ruit geplaatst. Hierdoor zal het water wat op de voorruit terecht komt niet langzaam naar beneden druipen, maar juist direct afgestoten worden. Dit zorgt ervoor dat uw zicht in de auto altijd goed blijft. Zelfs in het donker.

De voordelen van nano coating op uw voorruit

Om een beter beeld te krijgen van alle voordelen van nano coating, nemen we de belangrijkste voordelen met u door.

  • Het zicht bij regen verbetert doordat waterdruppels makkelijker van de ruit afglijden
  • Hinderlijke schitteringen bij regen worden verminderd, in het bijzonder ‘s nachts
  • De autoruit is makkelijker schoon te houden doordat vuil, insecten en ijs minder hechten
  • Slijtage van ruitenwissers wordt verminderd doordat u ze minder vaak hoeft te gebruiken
voorruit waterafstotend door nano coating

Meer zicht, dus meer veiligheid tijdens regenval

Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat u duidelijk meer zicht heeft door de nano coating op uw voorruit. Doordat water gelijk wordt afgestoten wanneer het op uw voorruit komt, kunt u veiliger autorijden. Zeker in het donker. Met nano coating geniet u dus van meer veiligheid tijdens het autorijden.

Ruitenwissers zijn niet meer nodig vanaf +/- 80km/h

Door de nano coating zult u de ruitenwissers veel minder nodig hebben. De ruiten zullen vanaf een snelheid van zo’n 80 km/h het water dermate afstoten dat u de ruitenwissers niet of minder nodig heeft. Minder gebruik van de ruitenwissers zal er ook voor zorgen dat de ruitenwisserbladen minder snel zullen slijten. En dit is niet het enige.

Geen ijs meer krabben tijdens koude wintermaanden

Door de behandeling van uw voorruit met nano coating, zal vuil en ijs zich minder snel op de auto vestigen. In de wintermaanden zult u de voorruit dus vrijwel niet hoeven te krabben. Het ijs schuift u zo van uw voorruit af.

Minder vervuiling, dus makkelijker in gebruik

Doordat de coating uw voorruit gladder maakt krijgen vuil en insecten in de zomer minder kans om zich aan uw voorruit te hechten. U kunt u voorruit makkelijker schoon houden en hierdoor hoeft u de ruitensproeiers minder vaak bij te vullen omdat u ze simpelweg minder gebruikt.

Kosten nano coating voorruit

De tijdelijke introductieprijs voor het aanbrengen van de coating bedraagt 19,99 euro.

Geniet 4 tot 6 maanden van een nano coating behandeling

Heeft u nano coating aan laten brengen op uw voorruit? Dan kunt u er zo’n 4 tot 6 maanden van genieten. Hierna kunt u het natuurlijk opnieuw laten aanbrengen. Gaat u uw auto wassen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele beschadiging. De nano coating is namelijk bestand tegen de wasstraat en ook tegen een hogedrukspuit. U kunt uw auto zo vaak wassen als u wilt, zonder de nano coating te beschadigen.

Met nano coating profiteert u dus van veel voordelen. Veilig autorijden begint met goed zicht. 

Bent u enthousiast geraakt over nano coating? Alleen in combinatie met een nieuwe voorruit. Vraag naar de beschikbaarheid in uw Carglass® filiaal.

Vind mijn vestiging

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging