Afspraak maken

Voorkom inbraak met inbraakwerende veiligheidsfolie!

Stel u komt bij uw auto en ziet een ingetikte ruit. Er is iemand in uw auto geweest! En deze persoon heeft (waardevolle) spullen meegenomen! Helaas helpen de Carglass® monteurs dagelijks slachtoffers van autodiefstal. Wat kunt u zelf doen tegen autodiefstal?

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat u geen waardevolle spullen in uw auto achterlaat en al helemaal niet in het zicht laat liggen. Dit weet natuurlijk iedereen, maar helaas wordt het toch vaak vergeten. Ook als u even boodschappen gaat doen, kunt u het slachtoffer worden van autodiefstal.

Een autodief heeft eigenlijk maar één doel: zo snel mogelijk ongezien uw auto in en uit met de waardevolle buit. Dat betekent dat u het de dief op twee punten moeilijk kunt maken. Zorg ervoor dat uw auto altijd in het zicht van uzelf of anderen staat en maak het dieven zo moeilijk mogelijk om uw auto in te komen.

Laat uw autoruiten uitrusten met inbraakwerende autoruitfolie

Een goede manier om te voorkomen dat een autodief zich gemakkelijk toegang tot uw auto verleent, is door uw ramen te laten uitrusten met inbraakwerende folie. De folie werkt eigenlijk hetzelfde als een screenprotector op uw smartphone; het versterkt het glas. Vaak gebruiken autodieven een koevoet of hamer om de autoruit te breken. Dit is een cruciaal onderdeel van de diefstal, want daarmee wordt potentieel de meeste aandacht van omstanders getrokken. Als uw auto voorzien is van autoruitfolie, dan is de ruit misschien wel kapot, maar niet aan diggelen. De dief heeft dus geen toegang tot de auto. Daarnaast verkleint de folie de kans op rondvliegend glas bij een aanrijding en wordt daarom ook wel veiligheidsfolie genoemd!


 

Carglass® verkoopt verschillende type autoruitfolies. 

  • Zonwerende UV / Warmtewerende raamfolie
  • Inkijkwerende verduisteringsfolie
  • Autoruiten blinderen voor een stoere uitstraling
  • Veiligheidsfolie / inbraakvertragende autoruitfolie

Lees hier meer over op de pagina autoruiten blinderen met autoruitfolie.

Is er ingebroken in uw auto?

Bent u toch het slachtoffer geworden van auto-inbraak? Onthoud dan dat het Carglass® team op elk uur klaarstaat om u te helpen met een (nood)ruit. Ook wanneer u in het buitenland bent! Lees meer over de inbraakschade auto service bij Carglass®.

Helaas is inbraak niet altijd te voorkomen, maar wij doen er alles aan om voor u het leed zoveel mogelijk te verzachten. Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer: 31(0)88-0406406.

Direct een afspraak maken voor anti-diefstalfolie / veiligheidsfolie?

Kom vrijblijvend langs bij een vestiging bij u in de buurt!

Vind mijn vestiging

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging