Afspraak maken

Autoruiten blinderen met raamfolie auto / autoruitfolie

Voor het blinderen van uw autoruiten kunt u terecht in alle 57 Carglass® Service Centers in Nederland. Zo is er altijd een vestiging bij u in de buurt! 

autoruiten blinderen afspraak maken

Bereken de prijs voor autoruiten blinderen via onze handige online tool

De prijs voor het blinderen van uw autoruiten is afhankelijk van uw wensen en uw type auto. Wilt u alleen uw autoruiten blinderen voor een stoere uitstraling? Dan heeft u een ander type ruitfolie nodig dan wanneer u gaat voor zon- en warmtewerend. Ook het type auto bepaalt de prijs en het aantal ruiten dat u wilt laten blinderen.

Bepaal via onze handige online tool welk type autoruitfolie u nodig heeft en bereken de prijs. Via deze tool kunt u vervolgens ook een afspraak maken.

Autoruitfolie kiezen

Autoruiten blinderen: mogelijk in alle 57 Carglass® Service Centers in heel Nederland!

Daar waar andere partijen het blinderen van de autoruiten slechts in één (of enkele) vestigingen aanbieden, bieden wij deze service in heel Nederland aan. Dat maakt ons uniek! Met onze 57 Carglass® vestigingen is er altijd een vestiging bij u in de buurt!

Voor het maken van een afspraak voor het blinderen van uw autoruiten raden we aan om eerst via onze handige online tool te bepalen welk type autoruitfolie u nodig heeft en vervolgens via diezelfde tool de afspraak te maken. Eén van onze medewerkers neemt dan z.s.m. contact met u op. 

Benieuwd welke vestiging bij u in de buurt zit? 

Vind mijn vestiging

Carglass® biedt 10 jaar garantie op autoruitfolie

Om de kwaliteit te waarborgen is het belangrijk dat u als consument op de juiste manier wordt geïnformeerd over waar u op moet letten als u uw auto wilt laten voorzien van raamfolie. Daarom werkt Carglass® samen met de specialisten van Folie Garant.

De combinatie van professionele montage en de kwaliteit van de autoruitfolie zorgt voor een superieur eindresultaat met een lange levensduur. Daarom krijgt u 10 jaar garantie op het loslaten, schilferen en scheuren van de folie. 

Carglass® biedt het blinderen van uw autoruiten aan in alle 57 Service Centers in Nederland. Zo is er altijd een vestiging bij u in de buurt!

Maak een afspraak

Carglass® verkoopt 4 type autoruitfolies:

1 - Zonwerende UV / Warmtewerende raamfolie

Bescherm uzelf, uw kinderen of uw huisdier, tegen brandende, hinderlijke en schadelijke zonnestralen. Dit wordt door getinte autoruitfolie verminderd of zelfs weggenomen. Daarnaast zorgt de getinte raamfolie voor een halvering van de warmte in de auto, waardoor u prettiger deelneemt aan het verkeer. 

2 - Inkijkwerende verduisteringsfolie

De inkijkwerende autoruitfolies zijn beschikbaar in diverse tinten met ieder zijn unieke eigenschappen. De transparante veiligheidsfolie is te combineren met de getinte autoruitfolies.

3 - Autoruiten blinderen voor een stoere uitstraling

Geef uw auto een andere uitstraling. Door het uitgebreide keuze aan autoruitfolies, kun je elke auto wat extra’s geven. Stoer! Cool! Chique!

4 - Veiligheidsfolie / Inbraakvertragende folie

Daarnaast heeft u nog de keuze uit een veiligheidsfolie, ook wel een inbraakvertragende folie genoemd. Deze folie is opgebouwd uit meerdere lagen polyester, wat de folie extra stevig maakt. Bij deze methode wordt er meer lijm per m² aangebracht waardoor de hechting aan het glas zeer sterk is. Met deze autoruitfolie kan een ruit niet ingeslagen worden. De autoruitfolie houdt zelfs stenen buiten. Lees meer op de pagina inbraakvertragende veiligheidsfolie

Mocht u te water raken, dan kunt u de ramen wel heel gemakkelijk van binnen naar buiten duwen. Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de veiligheidsfolie die Carglass® aanbrengt.Specifieke eigenschappen van elk type autoruitfolie

De warmte- en inkijkwerende autoruitfolies zijn beschikbaar in diverse tinten met ieder zijn unieke eigenschappen. De transparante veiligheidsfolie is te combineren met de getinte autoruitfolies.

De kleur van de type folies hierboven zijn slechts indicaties om het verschil aan te tonen. In de afbeelding bovenaan de pagina ziet u het precieze kleurverschil van elk type autoruitfolie. 


De voordelen van het blinderen van uw autoruiten

Er zitten velen voordelen aan het blinderen van uw autoruiten, maar let hier wel mee op. Als uw autoramen niet voldoende lichtdoorlatend zijn, kunt u de verkeersveiligheid juist in gevaar brengen en een boete riskeren. Laat uw autoruiten dus altijd blinderen door experts. Hieronder enkele voordelen:

 • U voorkomt verblinding door de zon;
  Geblindeerde autoruiten werken zonwerend, waardoor de automobilist en de passagiers minder last hebben van de naar binnen schijnende zon
 • Uw auto blijft koel;
  Zonwerende autoruitfolie houdt de warmte buiten het voertuig. Zelfs als uw auto de hele dag in de zon heeft gestaan. 
 • Uw auto beslaat minder snel; 
  De autoruiten zullen minder snel beslaan door warmte-absorptiewaarde (8%) van de autoruitfolie. 
 • U voorkomt verkleuring van uw interieur;
  Door het blinderen van uw autoruiten met zonwerende folie, houdt u UV straling tegen. Zo blijft uw interieur langer mooi. 
 • U bespaart brandstofkosten;
  Zonwerende raamfolie houdt de temperatuur in uw auto constant. Door de folie wordt uw auto sneller warm of koel. Hiermee bespaart u brandstof en verlengt u de levensduur van uw airco en verwarming. 
 • Het beschermt uw auto tegen glasscherven;
  Indien u betrokken raakt bij een ongeval en uw autoruiten kapot knallen, zijn getinte ramen veiliger aangezien de stukjes glas zoveel mogelijk in de autoruitfolie blijven plakken.
 • U heeft meer privacy; 
  Getinte ramen bieden meer privacy, doordat men vanaf de buitenkant minder goed kan zien wat er qua spullen in de auto ligt. Dit kan inbraak voorkomen.
 • Uw auto krijgt een mooie stoere uitstraling;
  Naast alle veiligheidsvoordelen, krijgt uw auto ook een stoere uitstraling door autoruitfolie. Niet geheel onbelangrijk en voor veel klanten een reden om de ruiten te blinderen. 

Maak een afspraak

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging