Afspraak maken

Autoruitfolie

Kom langs bij een Carglass® service center voor een vrijblijvend advies.

Waarom autoruitfolie?

1- Veiligheid

Verklein het risico op letselschade door rondvliegend glas bij een aanrijding. Transparante veiligheidsfolie wordt aan de binnenzijde van de auto aangebracht zodat in het geval van ruitbreuk uw auto vrij blijft van glasscherven. Daarnaast versterkt de dubbeldikke folie de autoruit zodat het lastig is voor ongenode gasten om in de auto te komen. 


 

2- Warmtewering

Bescherm uzelf, uw kinderen of uw huisdier, tegen brandende, hinderlijke en schadelijke zonnestralen. Dit wordt door getinte autoruitfolie verminderd of zelfs weggenomen. Daarnaast zorgt de getinte folie voor een halvering van de warmte in de auto, waardoor u prettiger deelneemt aan het verkeer. Ook helpt de autoruitfolie om de airco sneller te laten koelen waardoor er minder brandstof wordt verbruikt.

3- Inkijkwering

Belemmer het zicht van buiten naar binnen. De donkere folietinten zijn uitermate geschikt om het zicht van buiten naar binnen te belemmeren, zonder het goede zicht van binnen naar buiten te verliezen.

4- Uitstraling

Geef uw auto een andere uitstraling. Door het uitgebreide keuze aan autoruitfolies, kun je elke auto wat extra’s geven. Stoer! Cool! Chique! Kom langs in één van de Carglass® service centers en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

De warmte- en inkijkwerende autoruitfolies zijn beschikbaar in diverse tinten met ieder zijn unieke eigenschappen. De transparante veiligheidsfolie is te combineren met de getinte autoruitfolies. Vraag uw Carglass® servicemonteur om advies.

Waarom Carglass®?

Om de kwaliteit te waarborgen is het belangrijk dat u als consument op de juiste manier wordt geïnformeerd over waar u op moet letten als u uw auto wilt laten voorzien van autoruitfolie. Daarom werkt Carglass® samen met de specialisten van Folie Garant.

De combinatie van professionele montage en de kwaliteit van de autoruitfolie zorgt voor een superieur eindresultaat met een lange levensduur. Daarom krijgt u 10 jaar garantie op het loslaten, schilferen en scheuren van de folie.

De mogelijkheden op een rij

De warmte- en inkijkwerende autoruitfolies zijn beschikbaar in diverse tinten met ieder zijn unieke eigenschappen. De transparante veiligheidsfolie is te combineren met de getinte autoruitfolies.

autoruitfolie in verschillende kleuren

De kleur van de folie op deze website is slechts een indicatie. Kom langs bij een Carglass® service center en vraag uw servicemonteur om een voorbeeld.

Meer informatie over autoramen blinderen?

Wilt u meer weten over het blinderen van uw autoruiten? Bijvoorbeeld over de verschillende soorten autoruitfolie, welke manieren er zijn om uw autoruiten te laten blinderen, de voor- en nadelen en waarom u dit het best kunt laten doen door specialisten? Lees het in ons blog over Autoramen blinderen: Privacy Glass

Onze klanten beoordelen onze service met

4.7 / 5

Gebaseerd op 12815
beoordelingen


Lees alle beoordelingenOnline afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging