Afspraak maken

Autoruiten blinderen met raamfolie auto / autoruitfolie

Direct een afspraak maken voor het blinderen van uw autoruiten? 

Kom langs bij een Carglass® vestiging bij u in de buurt. 

Vind mijn vestiging

De voordelen van het blinderen van uw autoruiten

Er zitten velen voordelen aan het blinderen van uw autoruiten, maar let hier wel mee op. Als uw autoramen niet voldoende lichtdoorlatend zijn, kunt u de verkeersveiligheid juist in gevaar brengen en een boete riskeren. Laat uw autoruiten dus altijd blinderen door experts. Hieronder enkele voordelen:

 • U voorkomt verblinding door de zon;
  Geblindeerde autoruiten werken zonwerend, waardoor de automobilist en de passagiers minder last hebben van de naar binnen schijnende zon
 • Uw auto blijft koel;
  Zonwerende autoruitfolie houdt de warmte buiten het voertuig. Zelfs als uw auto de hele dag in de zon heeft gestaan. 
 • Uw auto beslaat minder snel; 
  De autoruiten zullen minder snel beslaan door warmte-absorptiewaarde (8%) van de autoruitfolie. 
 • U voorkomt verkleuring van uw interieur;
  Door het blinderen van uw autoruiten met zonwerende folie, houdt u UV straling tegen. Zo blijft uw interieur langer mooi. 
 • U bespaart brandstofkosten;
  Zonwerende raamfolie houdt de temperatuur in uw auto constant. Door de folie wordt uw auto sneller warm of koel. Hiermee bespaart u brandstof en verlengt u de levensduur van uw airco en verwarming. 
 • Het beschermt uw auto tegen glasscherven;
  Indien u betrokken raakt bij een ongeval en uw autoruiten kapot knallen, zijn getinte ramen veiliger aangezien de stukjes glas zoveel mogelijk in de autoruitfolie blijven plakken.
 • U heeft meer privacy; 
  Getinte ramen bieden meer privacy, doordat men vanaf de buitenkant minder goed kan zien wat er qua spullen in de auto ligt. Dit kan inbraak voorkomen.
 • Uw auto krijgt een mooie stoere uitstraling;
  Naast alle veiligheidsvoordelen, krijgt uw auto ook een stoere uitstraling door autoruitfolie. Niet geheel onbelangrijk en voor veel klanten een reden om de ruiten te blinderen. 

Carglass® verkoopt 3 type autoruitfolies

Onze experts adviseren u graag over welk type bij u past.

Zonwerende UV / Warmtewerende raamfolie

Bescherm uzelf, uw kinderen of uw huisdier, tegen brandende, hinderlijke en schadelijke zonnestralen. Dit wordt door getinte autoruitfolie verminderd of zelfs weggenomen. Daarnaast zorgt de getinte raamfolie voor een halvering van de warmte in de auto, waardoor u prettiger deelneemt aan het verkeer. 

Inkijkwerende verduisteringsfolie

De inkijkwerende autoruitfolies zijn beschikbaar in diverse tinten met ieder zijn unieke eigenschappen. De transparante veiligheidsfolie is te combineren met de getinte autoruitfolies. Vraag uw Carglass® servicemonteur om advies.

Autoruiten blinderen voor een stoere uitstraling

Geef uw auto een andere uitstraling. Door het uitgebreide keuze aan autoruitfolies, kun je elke auto wat extra’s geven. Stoer! Cool! Chique! Kom langs in één van de Carglass® service centers en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.


Waarom autoruiten blinderen bij Carglass®?

Om de kwaliteit te waarborgen is het belangrijk dat u als consument op de juiste manier wordt geïnformeerd over waar u op moet letten als u uw auto wilt laten voorzien van raamfolie. Daarom werkt Carglass® samen met de specialisten van Folie Garant.

De combinatie van professionele montage en de kwaliteit van de autoruitfolie zorgt voor een superieur eindresultaat met een lange levensduur. Daarom krijgt u 10 jaar garantie op het loslaten, schilferen en scheuren van de folie.

Prijzen autoruiten blinderen

De prijs voor het blinderen van uw autoruiten is afhankelijk van uw wensen en uw type auto. Wilt u alleen uw autoruiten blinderen voor een stoere uitstraling? Dan heeft u een ander type ruitfolie nodig dan wanneer u gaat voor zon- en warmtewerend. Ook het type auto bepaalt de prijs en het aantal ruiten dat u wilt laten blinderen. Onze experts adviseren u hier graag over. Kom hiervoor langs bij een Carglass® service center bij u in de buurt. 

De mogelijkheden van raamfolie op een rij

De warmte- en inkijkwerende autoruitfolies zijn beschikbaar in diverse tinten met ieder zijn unieke eigenschappen. De transparante veiligheidsfolie is te combineren met de getinte autoruitfolies.

autoruitfolie in verschillende kleuren

De kleur van de folie op deze website is slechts een indicatie. Kom langs bij een Carglass® service center en vraag uw servicemonteur om een voorbeeld.

Meer informatie over autoruiten blinderen?

Wilt u meer weten over het blinderen van uw autoruiten? Bijvoorbeeld over de verschillende soorten autoruitfolie, welke manieren er zijn om uw autoruiten te laten blinderen, de voor- en nadelen en waarom u dit het best kunt laten doen door specialisten?Lees het in ons blog over Autoramen blinderen: Privacy Glass

Direct een afspraak maken voor het blinderen van uw autoruiten? 

Vind mijn vestiging

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging