Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 22,048 beoordelingen)
Additionele services en producten

Wat zijn de kosten?

Bij Carglass® blinderen we uw autoruiten al vanaf €265,-. De prijs is afhankelijk van uw type auto en het gewenste pakket. Dit bepaalt namelijk hoeveel autoruiten er getint moeten worden.

Via onze handige online tool heeft u direct inzicht in de kosten op basis van uw wensen. U kunt via deze tool ook een afspraak plannen. 

Bereken de prijs

Bij Carglass® kunt u kiezen uit 4 verschillende pakketten

 • B-stijl pakket: Met B-stijl bedoelen we alle ruiten achter de voorportieren (alle ruiten achter de bestuurder). 
 • B-stijl Plus Pakket: Hiermee bedoelen we alle ruiten achter de voorportieren en de voorportieren. Let op: het is wettelijk verplicht om de voorportieren een minimale lichtdoorlating van 70% te geven, zodat de bestuurder zichtbaar blijft. Bij Carglass® blinderen we de voorportieren daarom altijd met CG70. CG70 heeft een lichtdoorlating van 70%.
 • Compleet pakket: Hiermee bedoelen we alle ruiten achter de voorportieren, de voorportieren en de voorruit. Let op: het is wettelijk verplicht om de voorruit en voorportieren een minimale lichtdoorlating van 70% te geven, zodat de bestuurder zichtbaar blijft. Bij Carglass® blinderen we de voorportieren en voorruit daarom altijd met CG70. CG70 heeft een lichtdoorlating van 70%.
 • Voorzijde pakket: Hiermee bedoelen we de voorportieren en voorruit. Het is wettelijk verplicht om deze autoruiten met CG70 te blinderen: een minimale lichtdoorlating van 70%.
ruiten blinderen

Wij blinderen autoruiten in heel NL!

Daar waar andere partijen het blinderen van de autoruiten slechts in één (of enkele) vestigingen aanbieden, bieden wij deze service in heel Nederland aan. Dat maakt ons uniek! Met onze 56 Carglass® vestigingen is er altijd een vestiging bij u in de buurt!

Voor het maken van een afspraak voor het blinderen van uw autoruiten raden we aan om eerst via onze handige online tool te bepalen welk type autoruitfolie u nodig heeft en vervolgens via diezelfde tool de afspraak te maken. 

Altijd een
vestiging
in de
buurt

Carglass® altijd bij u in de buurt!

Voor het blinderen van uw autoruiten kunt u terecht in alle 56 Carglass® Service Centers in Nederland. Zo is er altijd een vestiging bij u in de buurt!

 • U voorkomt verblinding door de zon: Geblindeerde autoruiten werken zonwerend, waardoor de automobilist en de passagiers minder last hebben van de naar binnen schijnende zon.
 • Uw auto blijft koel: Zonwerende autoruitfolie houdt de warmte buiten het voertuig. Zelfs als uw auto de hele dag in de zon heeft gestaan.
 • Uw auto beslaat minder snel: De autoruiten zullen minder snel beslaan door warmte-absorptiewaarde (8%) van de autoruitfolie.
 • U voorkomt verkleuring van uw interieur: Door het blinderen van uw autoruiten met zonwerende folie, houdt u UV straling tegen. Zo blijft uw interieur langer mooi.
 • U bespaart brandstofkosten: Zonwerende raamfolie houdt de temperatuur in uw auto constant. Door de folie wordt uw auto sneller warm of koel. Hiermee bespaart u brandstof en verlengt u de levensduur van uw airco en verwarming.
 • Het beschermt uw auto tegen glasscherven: Indien u betrokken raakt bij een ongeval en uw autoruiten kapot knallen, zijn getinte ramen veiliger aangezien de stukjes glas zoveel mogelijk in de autoruitfolie blijven plakken.
 • U heeft meer privacy: Getinte ramen bieden meer privacy, doordat men vanaf de buitenkant minder goed kan zien wat er qua spullen in de auto ligt. Dit kan inbraak voorkomen.
 • Uw auto krijgt een mooie stoere uitstraling: Naast alle veiligheidsvoordelen, krijgt uw auto ook een stoere uitstraling door autoruitfolie. Niet geheel onbelangrijk en voor veel klanten een reden om de ruiten te blinderen.
carglass verzekeringsmaatschappij

Biedt Carglass® garantie op het geleverde werk?

Ja. Om de kwaliteit te waarborgen is het belangrijk dat u als consument op de juiste manier wordt geïnformeerd over waar u op moet letten als u uw auto wilt laten voorzien van raamfolie. Daarom werkt Carglass® samen met de specialisten van Folie Garant.

De combinatie van professionele montage en de kwaliteit van de autoruitfolie zorgt voor een superieur eindresultaat met een lange levensduur. Daarom krijgt u 10 jaar garantie op het loslaten, schilferen en scheuren van de folie.