Afspraak maken

Velgenreiniger

velgenreiniger actie

Bent u op zoek naar een velgenreiniger waarmee u remstof en ijzerdeeltjes makkelijk én controleerbaar verwijdert? Wilt u zeker weten dat de reiniger ook geschikt is voor ongelakt aluminium? Dan kiest u voor de velgenreiniger uit ons Mirror Bright-assortiment!

Goede velgenreiniger nodig?

Een goede velgenreiniger is essentieel voor het schoonhouden van uw velgen. De grootste bedreiging voor uw velgen is remstof. Het verbrande remslijpsel, dat tijdens het remmen van de remschijf en de remblokken wordt geslepen, is enorm heet en brandt zich vast in het oppervlak van uw velgen. Deze remstof kunt u alleen met een speciale velgenreiniger verwijderen. Kiest u voor de Mirror Bright velgenreiniger van Meguiar’s? Dan heeft u het perfecte product in handen voor een grondige, doch zachte reiniging van uw velgen. Bovendien profiteert u met deze goede velgenreiniger van nog meer gebruiksvoordelen…

Velgenreiniger met veel voordelen

De velgenreiniger uit de Mirror Bright-lijn van Meguiar’s is een pH Neutrale velgenreiniger die hardnekkig vuil en remstof moeiteloos verwijdert. Deze kwalitatief hoogwaardige reiniger biedt veel bijkomende voordelen:

  • PH Neutraal dus veilig voor elk type velg, ook ongelakt aluminium.
  • Remstof en ijzerdeeltjes kleuren paars en lossen op.
  • Ook te gebruiken op banden, zodat bruine aanslag verdwijnt en de banden weer mooi zwart worden.

Een andere leuke bijkomstigheid is, dat de verpakking van de Mirror Bright velgenreiniger er zeer aantrekkelijk uitziet met zijn vintage design. Dat maakt deze velgenreiniger een welkome toevoeging in het reinigingsassortiment van élke autoliefhebber.

Niet alleen velgenreiniger...

Naast de velgenreiniger heeft de Mirror Bright-lijn van Meguiar’s nog veel meer producten te bieden. Deze lijn met innovatieve producten is gebaseerd op de rijke geschiedenis van Meguiar’s. Een vleugje authenticiteit, gecombineerd met de nieuwste technologie. Het assortiment bestaat uit:

Met dit volledige reinigings- en verzorgingsassortiment heeft u álle hulpmiddelen in huis voor het behoud van een schone, frisse en goed verzorgde auto. U vindt de Mirror Bright-productlijn in uw dichtstbijzijnde Carglass® vestiging.

Waar wacht u nog op? Ga snel langs bij een Carglass ® vestiging bij u in de buurt en maak kennis met ons Mirror Bright assortiment!

Vind mijn vestiging

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging