Afspraak maken

Auto interieur reinigen

auto interieur reinigen aanbiedingen

Bent u op zoek naar een interieurreiniger voor de auto? Dan mogen twee producten uit de Mirror Bright-lijn van Meguiar’s niet in uw voorraadkast ontbreken: de reinigende en verzorgende leerlotion voor leren stoelen en banken en de zogeheten ‘Detailing Spray’ voor alle overige oppervlakken. Een combinatie van beide producten vormt de perfecte interieurreiniger voor uw auto. Dankzij het gebruik van de speciale leerlotion weet u zeker dat u lederen oppervlakken zo mild en veilig mogelijk reinigt, zonder het leer te beschadigen. De Detaling Spray zorgt er op haar beurt voor dat de overige oppervlakken netjes in tact blijven. Zelfs navigatieschermen kunt u moeiteloos met deze spray reinigen.

Auto interieurreiniger met veel voordelen

Welke interieurreiniger uit de Mirror Bright-lijn u ook kiest; u bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product met veel voordelen voor het behoud van uw auto. We zetten de voordelen graag voor u op een rij:

Mirror Bright Leather Lotion

Deze milde lotion reinigt en voedt het leer, zodat het als nieuw blijft. De lotion is veilig voor elk type leer en beschermt het in slechts 1 stap.

  • Houdt het leer soepel en voorkomt barsten
  • Voedt het oppervlak waardoor het veroudering tegen gaat
  • Laat een natuurlijke uitstraling achter en laat het leer niet glimmen

Mirror Bright Detailing Spray

Deze milde en tegelijkertijd zeer effectieve reinigingsspray is geschikt voor het reinigen van uw auto interieur, maar ook voor het verwijderen van lichte vervuiling op de lak.

  • Perfect te gebruiken op het dashboard en veilig voor navigatieschermen
  • Laat een zeer aangename geur achter en is daardoor tevens te gebruiken als geurverfrisser
  • Reinigt lichte vervuiling op de lak

Beide interieurreinigers zijn bovendien uitgevoerd in een vintage verpakking, wat ze een bijzonder exclusieve uitstraling geeft. 

Niet alleen interieurreiniger…

De Mirror Bright-lijn van Meguiar’s biedt niet alleen interieurreiniger, maar ook een aantal geweldige reinigings- en verzorgingsproducten voor het exterieur van uw auto. In totaal vindt u in deze productlijn maar liefst 5 essentiële producten om de belangrijkste oppervlakken van een auto te onderhouden, waaronder:

Waar wacht u nog op? Ervaar ook een vleugje authenticiteit, gecombineerd met de nieuwste technologie! Meer tips over het reinigen van uw autointerieur. Lees het blog auto interieur reinigen.

Ga snel naar de Carglass ® vestiging bij u in de buurt en maak kennis met ons complete Mirror Bright assortiment!

Vind mijn vestiging

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging