Afspraak maken

Detailingspray nodig? Kies voor Mirror Bright!

cockpitspray

Een detailingspray is het perfecte middel om uw auto te reinigen en te verfrissen. Kiest u voor de Mirror Bright Detailing Spray van Meguiar’s? Dan bent u altijd verzekerd van een subliem eindresultaat. Deze detailingspray reinigt lichte vervuiling, is perfect te gebruiken op het dashboard en biedt nog veel meer voordelen…

Ook te gebruiken als cockpitspray

Een detailingspray / cockpitspray voor de auto moet lekker ruiken, grondig reinigen en multifunctioneel zijn; u wilt immers uw gehele auto met de spray kunnen reinigen zonder dat u bang hoeft te zijn dat navigatieschermen of andere materialen aangetast worden. Juist daarom kiest u voor de cockpitspray uit de Mirror Bright-lijn van Meguiar’s. Deze zogeheten ‘Detailing Spray’ kunt u zowel op de binnen- als buitenkant van de auto gebruiken en is speciaal bestemd voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en overige kunststof onderdelen.

  • Reinigt lichte vervuiling op de lak
  • Perfect te gebruiken op het dashboard en veilig voor navigatieschermen
  • Laat een zeer aangename geur achter; uw auto ruikt weer als nieuw

Lelijke strepen op het portier die ontstaan door het instappen, poetst u moeiteloos weg met deze cockpitspray voor uw auto. En nog een leuke extra: de vintage verpakking is een lust voor het oog. Maar let op: gebruik de cockpitspray niet op het stuur. Dit maakt uw stuur erg glad, waardoor het makkelijk uit uw handen kan glijden tijdens het rijden.

Niet alleen cockpitspray…

Naast de cockpitspray, biedt de Mirror Bright-lijn van Meguiar’s nog veel meer handige producten voor de reiniging en verzorging van uw auto. De productlijn bestaat uit 5 onmisbare middelen om de belangrijkste oppervlakken van een auto te onderhouden, waaronder:

Deze lijn met innovatieve producten is gebaseerd op de rijke geschiedenis van Meguiar’s. Een vleugje authenticiteit, gecombineerd met de nieuwste technologie. En het leuke is dat u deze 5 retro-ogende producten gewoon bij uw dichtstbijzijnde Carglass® vestiging kunt kopen.

Interesse in de cockpitspray van Mirror Bright? Ga snel naar een Carglass ® vestiging bij u in de buurt!

Vind mijn vestiging

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging