Afspraak maken

Autoshampoo – geschikt voor alle autolakken

autoshampoo aanbieding

De ene autoshampoo is de andere niet. Bent u op zoek naar een hoogwaardige autoshampoo die rijk schuimt en zelfs een waxbescherming achterlaat? Ga dan voor de Mirror Bright Wash & Wax autoshampoo. Door de Carnauba melk formule wordt de lak grondig gereinigd zonder dat het de aanwezige waxbescherming aantast.

Producteigenschappen Mirror Bright autoshampoo

De Mirror Bright autoshampoo is geschikt voor alle autolakken, gebruik makend van ervaring die is ontstaan door 110 jaar onderzoek en ontwikkeling.

 • Carnauba melk formule
 • Reinigt de lak grondig zonder dat het de aanwezige waxbescherming vermindert
 • Rijk schuimend waardoor vuil wordt losgeweekt
 • Laat een carnauba wax bescherming achter tijdens het wassen
 • Unieke vintage verpakking
 • Geformuleerd om Mirror Bright Autowax te versterken
 • 1400 ml

De Mirror Bright autopoets productlijn

De 5 retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen. Deze premium producten die vakmanschap uitstralen, bieden de autoliefhebber van nu een lijn met producten die voldoen aan ieder aspect van autoverzorging.

Naast de Mirror Bright autoshampoo verkopen we in onze Carglass® Service Centers ook:

Tips bij het wassen van uw auto

Naast het gebruiken van de juiste autoshampoo is het ook belangrijk om de auto op de juiste manier te wassen. Hieronder een aantal tips voor het optimaal wassen van uw auto:

 • Voordat u begint met het poetsen van uw auto is het belangrijk om het grofvuil en zand te verwijderen. Dit voorkomt dat er krassen op uw voertuig komen.
 • Ververs regelmatig de emmer met water. Zo bent u er zeker van dat het vuil en zand op de bodem van de emmer niet op uw auto terechtkomt. Gooi daarom nooit na het wassen het resterende water over de auto. U gooit dan letterlijk een zandlaag over uw voertuig wat tot krassen kan leiden.
 • Was uw velgen met een speciale velgenreiniger. Gebruik hier niet dezelfde emmer voor als waar u de auto mee wast. Van uw velgen komt vaak veel vuil en zand af waardoor de emmer water snel vervuilt.
 • Maak de auto na het wassen droog met een droogdoek. Een droogdoek is een extreem zachte doek die geen beschadigingen aan de lak aanbrengt en veel water kan absorberen.  

Na het wassen van de auto met de Mirror Bright autoshampoo zult u merken dat er een duidelijk voelbare gladde laklaag op de auto aanwezig is. Het hoge Carnauba gehalte is na elke wasbeurt duidelijk voelbaar op de auto.

Mirror Bright autoshampoo te koop bij alle Carglass® Service Centers

Wilt u er zeker van zijn dat u tijdens het wassen van uw auto geen krassen achterlaat? Kies dan voor Mirror Bright autoshampoo. Verkrijgbaar bij alle Carglass® Service Centers bij u in de buurt!

Vind mijn vestiging

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging