Afspraak maken

Auto waxen? Dat doet u met Mirror Bright Autowax!

auto waxen aanbieding

Wilt u zeker weten dat uw auto goed beschermd is tegen vocht, UV-straling en vuil? Kies er dan voor om uw auto te waxen met onze Mirror Bright Autowax. Hiermee verzegelt en beschermt u de laklaag van de carrosserie én zorgt u ervoor dat uw auto er letterlijk ‘stralend’ bij staat. 

Zelf uw auto waxen

U kunt uw auto laten waxen, maar het is vaak net zo leuk om het zelf te doen. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook een ontspannen vrijetijdsbesteding. Zelf uw auto waxen vraagt wel om de juiste producten. Om ervoor te zorgen dat u de beste middelen voor handen heeft, vindt u bij Carglass ® de complete Mirror Bright- productlijn van het Amerikaanse merk Meguiar. Een reeks reinigings- en verzorgingsmiddelen voor uw auto, bestaande uit:

De voordelen van Mirror Bright Autowax

Mirror Bright Autowax is al jarenlang een begrip bij auto- en garage eigenaren over de hele wereld. U bent verzekerd van een wax die de lak reinigt, de glans versterkt en een duurzame bescherming biedt. Uw auto waxen met Mirror Bright Autowax biedt bovendien de volgende voordelen:

 • Hoogwaardige cleaners zorgen voor de verwijdering van lichte krasjes
 • Polishing-oliën geven de lak extra voeding, waardoor een wetlook glans achterblijft
 • Uw lak wordt duurzaam beschermd, omdat deze krachtige wax lang blijft zitten
 • De wax is zeer eenvoudig uit te poetsen

Bovendien is de kans groot dat u deze prachtige vintage verpakking graag in uw garage ziet staan.

 

Auto waxen tips

Heeft u de Mirror Bright Autowax aangeschaft en gaat u binnen kort uw auto waxen? Dan hebben we nog een aantal handige tips voor u:

 1. Zorg dat uw auto goed schoon is. Bij voorkeur gebruikt u daarvoor de Mirror Bright autoshampoo. Deze formule is perfect op de autowax afgestemd.
 2. Controleer of uw auto helemaal droog is voordat u begint met waxen. Alleen dan kan de wax goed aan de lak hechten.
 3. Wax de auto bij voorkeur bij een temperatuur tussen 13°C en 30°C. Als het te warm is droogt de wax snel op en kunt u het bijna niet inwrijven, als het te koud is wordt het lastig om de wax soepel te maken en over de auto te verspreiden.
 4. Een auto waxen doet u bij voorkeur binnen in de garage of ergens in de schaduw. Direct zonlicht verwarmt namelijk de lak, waardoor er een dun residu achterblijft op de auto. Dit is heel lastig te verwijderen. 
 5. Werk in kleine delen, dus niet te grote oppervlakken in een keer.
 6. Wees matig met het gebruik van de wax, het is de kunst om een flinterdun laagje aan te brengen.
 7. Verwijder de wax met een microvezeldoekje om de lak mooi te laten glanzen. 
 8. Gebruik een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor auto's die met wax zijn behandeld. (zoals de Mirror Bright autoshampoo) Zo blijft de wax langer zitten.

Hoe vaak de auto waxen?

En dan nog een aandachtspunt: we krijgen regelmatig van klanten de vraag hoe vaak je een auto moet waxen. Ons advies is om dit niet te vaak te doen. Als richtlijn kunt u een periode van zo’n 4-6 maanden tussen de waxbeurten aanhouden. Hou er echter wel rekening mee dat elke auto anders is. Uw ogen en vingers kunnen u vaak precies vertellen wanneer het tijd is om de auto te waxen.

Ook uw auto waxen met Mirror Bright? Ga snel naar een van de Carglass ® vestigingen bij u in de buurt!

Vind mijn vestiging

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging