Afspraak maken

Auto schoonmaken met autopoetsmiddelen van Meguiar's

autopoetsmiddelen actie

Carglass® verkoopt in alle vestigingen een nieuwe lijn essentiële producten om de belangrijkste oppervlakken van uw auto te onderhouden en beschermen.

Vind mijn vestiging

Voor de een is het schoonmaken van de auto een noodzaak, de ander beschouwt het als pure ontspanning. Of u het nu leuk vindt of niet, elke auto heeft er baat bij regelmatig schoongemaakt te worden. Een wasbeurt houdt de lak van uw auto in topconditie waardoor u altijd in een blinkende auto rondrijdt. Daarnaast heeft u profijt als u de auto ooit gaat verkopen.

Tijdens het poetsen van de auto wilt u er niet aan denken dat krassen of swirls ontstaan. Kies daarom altijd voor hoogwaardige autopoetsmiddelen, zodat de lak mooi glanzend blijft.

Uw auto blinkt met Mirror Bright autopoets

De retro-ogende producten van Mirror Bright bevatten de meest innovatieve ingrediënten om alle oppervlakken van uw auto te onderhouden en te beschermen.

Deze premium producten die vakmanschap uitstralen, bieden de autoliefhebber van nu een lijn met producten die voldoen aan ieder aspect van autoverzorging. 

Autopoetsmiddelen van Mirror Bright (Meguiar's)
Product Omschrijving Prijs
Autoshampoo Een hoogwaardige autoschampoo die rijkt schuimt en een wasbescherming achterlaat €19,99
Autowax Een wax die de lak reinigt, de glans versterkt en een duurzame bescherming biedt €26,99
Detailingspray Een detail / reinigings spray voor zowel de binnen- als buitenkant van de auto €16,99
Reiniger autobekleding Leather lotion die het leer van uw autostoelen reinigt en voedt zodat deze als nieuw blijven €15,99
Velgenreiniger pH Neutrale velgenreiniger die hardnekkig vuil en remstof verwijdert €15,99
Mirror Bright set Bovenstaande vijf autopoetsmiddelen voor het grondig reinigen van uw auto. Inclusief GRATIS Mirror Bright opbergtas t.w.v. 14,99 €95,95

Autoshampoo

Zoekt u een hoogwaardige autoshampoo die rijkelijk schuimt en zelfs een waxbescherming achterlaat? Ga dan voor de Mirror Bright Wash & Wax autoschampoo.

Door de Carnauba melk-formule wordt de lak grondig gelakt zonder dat het de aanwezige waxbescherming aantast. Het is een rijkschuimende shampoo waardoor het vuil makkelijker losweekt. Daarnaast laat de Carnauba wax een bescherming achter tijdens het wassen.

Autoshampoo

Autowax

De Mirror Bright Poloshing Wax is een autowax die de lak reinigt, de glans versterkt en daarnaast een duurzame bescherming biedt.

De cleaners verwijderen lichte krassen op uw auto. Het voedt de lak door middel van polishing oliën zodat een wetlook glans achterblijft. Deze autowax biedt een duurzame bescherming en is zeer eenvoudig uit te poetsen.

Autowax

Detailing spray / cockpitspray voor binnen- en buitenkant

De Mirror Bright Detailing spray is een reinigingsspray voor zowel de binnen- als buitenkant van de auto. Het reinigt lichte vervuiling op de lak. Deze spray is perfect te gebruiken op het dashboard en veilig voor navigatieschermen. Bonuspunt: het laat een zeer aangename geur achter en is te gebruiken in het interieur maar dus ook als geurverfrisser. Uw auto ruikt door deze spray weer als nieuw. 

Detailing / cockpitspray

Mirror Bright Vinyl & Rubber

Een veelzijdig product wat gebruikt kan worden op banden, dashboard, stootstrips, wielkasten en als engine-dressing. De hoogwaardige formule reinigt effectief en herstelt de originele uitstraling, terwijl het een mooie donkere nish achterlaat die er zelfs beter uitziet dan toen het oppervlak nieuw was. Het product biedt een duurzame UV-bescherming waardoor vinyl, rubber en plastic beschermd zijn tegen vervaging door de zon. 

Auto interieurreiniger voor autobekleding

Bent u op zoek naar een hoogwaardige lotion die het leer van uw autostoelen reinigt en voedt zodat deze als nieuw blijven? Ga dan voor de Mirror Bright Leather Lotion. Deze milde reiniging is geschikt voor elk type leer. De lotion houdt het leer soepel en voorkomt barsten. Doordat het oppervlak van de autostoelen gevoed wordt, gaat het veroudering tegen. Nooit meer krassen of scheurtjes in uw mooie leren bekleding. De Mirror Bright Leather Lotion laat een natuurlijke uitstraling achter en laat het leer niet glimmen.

Auto interieurreiniger

pH Neutrale Velgenreiniger

Hebben uw velgen een opfrisbeurt nodig of houdt u uw velgen graag als nieuw? De Mirror Bright velgenreiniger is een pH Neutrale reiniger die hardnekkig vuil en remstof verwijdert.

Door de pH Neutraal is deze velgenreiniger veilig en geschikt voor elk type velg, zelfs voor ongelakt aluminium. Spuit de velgenreiniger op uw velgen en ervaar hoe de remstof en ijzerdeeltjes paars kleuren en vervolgens oplossen. Bonuspunt: de reiniger is ook te gebruiken op uw autobanden, zodat deze weer mooi zwart worden en de bruine aanslag verleden tijd is.

Velgenreiniger

Overige handige Mirror Bright producten
Product Omschrijving Prijs
Vinyl & Rubber Een reinigingsproduct dat gebruikt kan worden op banden, dashboard, stootstrips, wielkasten en als engine dressing €14,99
Mirror Bright Bag Handige tas met Mirror Bright look & feel. Heeft een handig vak waarin accessoires meegenomen kunnen worden. Alle Mirror Bright producten uit de lijn passen in deze tas €14,99
Mirror Bright Air Refresher Een kersengeur luchtverfrisser in de vorm van het Mirror Bright logo om aan de binnenspiegel van de auto te hangen €2,50
Water Magnet® Drying towel Een extra grote microber droogdoek die driemaal zoveel water absorbeert dan de traditionele katoenen doeken €19,99
Supreme Shine Microfiber Microvezeldoek met verbazingwekkende resultaten €12,99
Microfiber Wash Mitt Deze extra dikke Microber Wash Mitt verwijdert vuil gemakkelijk €18,99
Soft Foam Applicator Pads Ultra zachte pads met een dichte celstructuur waardoor producten op diverse oppervlakken gelijkmatig aangebracht kunnen worden €7,99
Versa Angle Wheel Face Brush Ontworpen om elk wieloppervlak te reinigen. Voorkomt krassen door de zachte borstelharen €24,99
Ultra-safe Wheel Spoke Brush Deze handige borstel is ideaal voor de complexe wielvormen. De zachte brede borstelharen bereiken zowel binnen- als buitenzijde van de velg €17,99
Grit Guard® Swirls ontstaan door stukjes vuil en stof die tijdens het wassen over de laklaag van de auto gewreven worden. Dit Grit Guard helpt dit voorkomen €34,99

Mirror Bright autopoets assortiment te koop bij Carglass®

Wilt u er zeker van zijn dat u tijdens het reinigen van uw auto geen krassen maakt? Kies dan voor de hoogwaardige reinigingsproducten van Mirror Bright voor het onderhouden van uw auto. Verkrijgbaar bij alle Carglass® Service Centers bij u in de buurt!

Vind mijn vestiging

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging