Afspraak maken

Antidiefstalgravering bij Carglass®

anti diefstal Carglass®
Anti-diefstal gravering

Wist u dat het kenteken graveren op uw autoruiten uw auto een stuk minder aantrekkelijk maakt voor autodieven? Het is een simpele, maar effectieve methode om dieven een stap voor te zijn en het maakt het voor de politie een stuk makkelijker om een gestolen voertuig te identificeren.

Alle nieuwe technieken hebben er niet voor gezorgd dat autodiefstal de afgelopen jaren is afgenomen. De nieuwe technologieën brengen soms zelfs nieuwe diefstalrisico’s met zich mee. Het graveren van het kenteken in de autoruiten is een traditionele, maar nog steeds zeer effectieve anti-diefstalmaatregel.

Voorkom autodiefstal!

U brengt uw auto naar één van onze servicecentra en wij graveren klein op iedere autoruit uw kenteken. Dit is zo gebeurd en niet kostbaar. Als uw auto nu gestolen wordt, dan zal de autodief niet alleen de kentekenplaten, maar óók alle ruiten moeten vervangen om de auto onherkenbaar te maken. Dit is vaak erg kostbaar en dat maakt juist uw auto ook meteen een stuk onaantrekkelijker dan andere auto’s.

Daarnaast is het voor de politie eenvoudiger om uw auto te herkennen, mocht de auto onverhoopt toch gestolen worden. Waar kentekenplaten eenvoudig te verwisselen zijn, gaat het vervangen van vier ruiten niet ter plekke. Er is dus een grotere kans dat op die manier uw auto alsnog geïdentificeerd wordt als een gestolen voertuig (voordat de auto bijvoorbeeld het land verlaat).

Komt u gerust eens langs voor een scherpe aanbieding

Heeft u interesse in anti-diefstalgravering? Komt u gerust eens langs op één van onze servicecentra. De Carglass® klantadviseur vertelt u graag meer over het proces van anti-diefstalgravering en adviseert u graag welke andere maatregelen u kunt nemen tegen auto-inbraak.

anti diefstal gravering
Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging