Afspraak maken

Service en producten

Veilig autorijden begint met goed zicht. Slecht zicht kan tot gevaarlijke situaties leiden. Zorg daarom dat uw ruit en ruitenwissers in perfecte conditie zijn.

Carglass® - voor al uw kleine autoschades

Een tik van een boodschappenwagentje, een ontmoeting met een paaltje, het schampen van een stoeprand; dit soort schades herkennen we allemaal. En omdat reparatie een gedoe kan zijn, blijven deze beschadigingen zoals krasjes en deukjes vaak gewoon zitten. Zonde. Want de experts van Carglass® kunnen kleine beschadigingen binnen één dagdeel repareren. Alsof het er nooit geweest is. Met de meest hoogwaardige materialen en technieken. Terwijl u werkt, koffie drinkt of boodschappen doet. Lees meer

Autoruitfolie

Verklein het risico op letselschade door rondvliegend glas bij een aanrijding, bescherming tegen hinderlijke en schadelijke zonnestralen, belemmer het zicht van buiten naar binnen of geef uw auto een andere uitstraling met autoruitfolie van Carglass®. Lees meer op de pagina autoruitfolie

Autopoetsmiddelen

Op zoek naar hoogwaardige autopoetsmiddelen voor het schoonmaken van uw auto? Vanaf april te koop bij 23 Carglass® Service Centers bij u in de buurt: Mirror Bright. Op de pagina autopoetsmiddelen leest u meer over deze unieke retro-ogende productlijn van Meguiar's, waar onder andere autoshampoo, autowax, cockpitspray, auto interieur reiniger en velgenreiniger onder vallen. 

Ruitenwissers vervangen

Carglass® adviseert om de ruitenwissers regelmatig te vervangen. Want versleten of uitgedroogde ruitenwissers kunnen strepen geven. En je zicht verslechteren. Ongeveer een half jaar lang is de wiskwaliteit optimaal. Daarna neemt deze langzaam af. Lees meer over waarom het belangrijk is om tijdig uw ruitenwissers te vervangen

Controle en montage zijn gratis. Een afspraak maken is niet nodig. U bent hiervoor van harte welkom bij het Carglass® Service Center van uw keuze.

Carglass® professionele Ruitenreiniger

Voor het schoonmaken van uw autoruiten aan de binnen en buitenkant heeft Carglass®Ruitenreiniger die perfect schoon maakt, vet verwijdert en geen strepen achterlaat.

Carglass® ruitenontdooier

Voor het snel ijsvrij maken van uw autoruiten heeft  Carglass® Ruitenontdooier met temperaturen tot -60oC.

Brandblussers

Heeft u nog geen brandblusser of is uw huidige brandblusser aan vervanging toe? Is de vervaldatum verstreken of heeft u de brandblusser al gebruikt? Op de pagina brandblussers leest u meer over wat u dan het beste kunt doen en waarom het belangrijk is om uw blusser elke vijf jaar te vervangen. 

Onze klanten beoordelen onze service met

4.7 / 5

Gebaseerd op 13159
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging