Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 22,048 beoordelingen)

Wij regelen alles met uw verzekeraar

Carglass_1

Oei! Ruitschade. Een sterretje of barst in uw autoruit is natuurlijk nooit fijn. U zult wel denken: Is reparatie bij ruitschade wel écht nodig? Bij Carglass® zeggen we altijd: voorkomen is beter dan genezen. Sterretjes kleiner dan een € 2,- muntstuk kunnen we bij Carglass® meestal repareren met onze speciale HPX4®-hars. Een sterretje in uw voorruit kan op ieder moment een barst worden. We raden daarom aan om het sterretje in uw voorruit snel te laten repareren.

Wij regelen alles met uw verzekeraar of leasemaatschappij
Bent u verzekerd voor ruitschade? Dan is reparatie voor u meestal gratis! Weet u niet zeker hoe het zit met uw verzekering? Geen zorgen! Carglass® regelt alles met uw verzekerings- of leasemaatschappij. Nadat uw afspraak gemaakt is, controleren wij voor u waar (en hoe) u verzekerd bent. U ontvangt van ons automatisch een mailtje wanneer wij al uw gegevens compleet hebben. In MijnCarglass vindt u een volledig overzicht van uw afspraak en eventuele kosten.

Moet ik een eigen risico betalen?
Sommige verzekeringsmaatschappijen hanteren een eigen risico. Dan kan ook bij ruitschade gelden. Voor het repareren van een sterretje met onze HPX4®-hars hoeft u meestal geen eigen risico te betalen. Als het nodig is om de gehele ruit te vervangen, dan hanteren sommige verzekeringsmaatschappijen een eigen risico.

Moet ik mijn verzekerings- of leasemaatschappij inlichten bij ruitschade?
Nee, dat is niet nodig. Omdat Carglass® samenwerkt met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland, nemen wij voor u contact op met uw maatschappij en regelen al het papierwerk voor u. Het enige wat u, na het maken van de afspraak, nog hoeft te doen, is op tijd op de afspraak verschijnen zodat onze monteurs u perfect kunnen helpen met uw ruitschade.

Categorieën