Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 23,132 beoordelingen)

Spirit Of Belron Challenge 2022

SoBC

Eind september is het weer zo ver: de Spirit of Belron Challenge! Tijdens de Spirit of Belron Challenge zamelen we, met alle Carglass merken wereldwijd, zo veel mogelijk geld in voor Afrika Tikkun.

Afrika Tikkun
Afrika Tikkun helpt het leven van kinderen en jongeren in de armste delen van Zuid-Afrika te veranderen door mentorschap, onderwijsfaciliteiten, een schone en gezonde leefomgeving en carrièremogelijkheden te bieden. Afrika Tikkun gelooft dat elk kind recht heeft op een goed leven. Een leven waar zijn of haar dromen waargemaakt kunnen worden. De ontwikkeling van kinderen staat hierin centraal. Daarbij bieden ze ‘Cradle to Carreer’ ontwikkelingsprogramma’s om hier zo goed mogelijk in te ondersteunen.

Spirit Of Belron Challenge 2022   
Tijdens de Spirit of Belron® Challenge (SoBC) zamelen alle collega’s van Belron® wereldwijd geld in voor Afrika Tikkun. Hoe we dat doen? Door zo veel mogelijk kilometers te maken! Anders dan je zou denken, mogen we deze kilometers niet met de auto afleggen😜 Ieder team zet zich op een sportieve manier in, door bijvoorbeeld te wandelen, hardlopen, fietsen of zwemmen. Elke kilometer per persoon is goed voor €1! Wij zijn er klaar voor om zoveel mogelijk kilometers te maken en zoveel mogelijk geld in te zamelen van 17 – 24 september.  We sluiten de actieweek af op zaterdag 24 september, waar een aantal Carglass® collega’s, samen met ruim 1000 andere collega’s van Belron® wereldwijd, deelnemen aan de Belron® Triatlon.

Belron® Triatlon
Benieuwd hoe onze collega’s zicht voorbereiden op de triatlon? Op onze social mediakanalen zullen we de komende tijd een aantal Carglass® medewerkers volgen in hun training voor dit evenement.

De verschillende onderdelen dit jaar zijn:

  • Triatlon Olympisch (individueel of in teamverband)
  • Triatlon Sprint (individueel of in teamverband)
  • Triatlon Super sprint individueel
  • Duatlon individueel
  • Marathon in teamverband
  • Halve marathon individueel
  • 5km hardlopen individueel

Volg ons dus zeker op Facebook, Instagram of LinkedIn voor meer kijkjes achter de schermen!

Categorieën Carglass Cultuur