Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 23,132 beoordelingen)

Krachtige ruitreparaties met HPX4®

hpx4

Carglass® repareert, Carglass® vervangt. Wie kent hem niet? Maar in onze slogan, staat het repareren niet voor niets voorop! Wij vinden: voorkomen is beter dan genezen! Door uw sterretje te laten repareren met onze HPX4® hars zorgt u ervoor dat uw voorruit weer op volle sterkte is.

Voordelen voorruit reparatie met HPX4®

  • De hars loopt tot in de verste uitlopers van een beschadiging en zorgt ervoor dat de ruit weer op sterkte is.
  • De HPX4® hars met speciale primer zorgt voor een betere hechting aan de autoruit met als voordeel een duurzaam resultaat.
  • HPX4® stelt ons in staat een goede afwerking te realiseren waardoor de reparatie minder te zien is op de autoruit.

Waarom kan het sterretje nog zichtbaar zijn na reparatie?
Het doel van onze HPX4®-ruitreparatie is ervoor zorgen dat uw ruit weer sterk is, zodat u hiermee veilig de weg op kunt. Het kan hierdoor voorkomen dat de schade nog in lichte mate zichtbaar blijft. Met onze HPX4®-ruitreparatie heeft u echter de garantie dat uw ruit weer in zijn volledige sterkte hersteld is.

Voorruit op volle sterkte met HPX4® hars
Wist u dat een ruit met een sterretje 70% meer kans heeft om te barsten dan een onbeschadigde ruit. De uiteinden van het sterretje, die met het blote oog niet eens te zien zijn, scheuren beetje bij beetje steeds verder. Spanningen die vrijkomen bij plotselinge verhitting of verkoeling en het rijden over diepe oneffenheden in de weg, versnellen het proces. De uitdaging was dus om een oplossing te vinden die zou reiken tot in de kleinste uiteinden van de beschadiging. Door hier de zwakte weg te nemen, zou de hele ruit weer op sterkte zijn. Het antwoord werd gevonden in de verbeterde HPX4® hars.

Categorieën Autoruiten Carglass