Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 22,048 beoordelingen)

Houd uw auto cool met autoruitfolie

tinting

Een stoerdere uitstraling, wat meer privacy of warmte van de zon buiten houden? Er zijn verschillende redenen om uw autoruiten te laten tinten. Er zitten velen voordelen aan het blinderen van uw autoruiten. Zorg echter dat uw autoruiten altijd geblindeerd worden door de experts van Carglass®. Wij houden ons uiteraard aan de wettelijk verplichte regels zodat uw autoruiten voldoende licht doorlaatbaar zijn.

Benieuwd welke keuzes u heeft voor autoruitfolie bij Carglass®? U kunt kiezen uit 4 pakketten.

B-stijl pakket: Met B-stijl bedoelen we alle ruiten achter de voorportieren (alle ruiten achter de bestuurder). Hierbij blinderen we de ruiten van uw achterdeuren en de achterruit.

B-stijl Plus Pakket: In dit pakket nemen we ook de ruiten van uw voorportieren mee. Voor de ruiten in uw voorportier is een wettelijke minimale lichtdoorlating van 70% verplicht. De ruiten in uw achterdeuren en achterruit kunnen wel donkerder getint worden.

Compleet pakket: In deze derde optie, zullen we ook uw voorruit blinderen. Ook hier geldt dat de bestuurder altijd zichtbaar moet blijven en brengen we een folie met 70% lichtdoorlating aan. Ook in dit pakket is het mogelijk om de ruiten in de achterportieren en de achterruit donkerder te laten blinderen.

Voorzijde pakket: Hiermee bedoelen we enkel de voorportieren en voorruit. We brengen een folie aan met een minimale lichtdoorlating van 70%.

Extra aanvulling?
De tint of mate van lichtdoorlaatbaarheid heeft geen invloed op de prijs van uw autoruitfolie. U kunt daarnaast wel kiezen voor de extra optie ‘speciale inbraak-werende folie’. Met deze autoruitfolie kan een ruit niet ingeslagen worden en spat uw autoruit na een mogelijke aanrijding niet in 1000 stukjes.

Wij blinderen autoruiten in heel NL!
Daar waar andere partijen het blinderen van de autoruiten slechts in één (of enkele) vestigingen aanbieden, bieden wij deze service in heel Nederland aan. Dat maakt ons uniek! Met onze 56 Carglass® vestigingen is er altijd een vestiging bij u in de buurt!

Ook uw autoruiten laten blinderen bij Carglass®?
Kies via onze handige online tool direct welk pakket het beste bij uw auto past en maak direct een afspraak bij een Carglass® vestiging bij u in de buurt!

Nog niet helemaal overtuigd? We vertellen u graag meer over de voordelen van het blinderen van uw autoruiten!

Categorieën Autoruiten Producten